Hayat kadınları, 'Erkekler stres atmak istediklerinde kapımızı çalıyor' diyor...
New York Daily News gazetesine konuşan Dylan, Nadia ve Sarah isimli hayat kadınları, “Piyasalar tepe taklak düşmüş, finans sektörü çökmüş olabilir. Ama bizim işlerimizde bir azalma yok. Hâlâ çok yoğunuz. Hatta, işlerimiz eskiden bile iyi. Erkekler stres atmak istediklerinde kapımızı çalıyor” diye konuştu.

Sadece kriz değil bebekler de patladı

Dünyayı saran ekonomik kriz yüzünden alışkanlıklar da değişti. İnsanlar, artık evlerinde zaman geçirmeyi tercih ediyor. İngiltere"de pub ve gece kulüplerine gidenlerin sayısında büyük düşüş var. Ancak, seks oyuncakları satın alan ve evlere pizza isteyenlerin sayısı arttı. Evlerinde zaman geçirip seks yaparak eğlenenler sayesinde gelecek birkaç yılda doğum patlaması yaşanması bekleniyor. İşte, küresel krizin etkilediği sektörler:

DOMINO"S pizzanın ülke genelindeki eve sipariş rakamları yüzde 20 arttı.

RESTORAN, pub ve gece kulüpleri sinek avlıyor. Büyük bir yüzde kapanmayla karşı karşıya.

GEBELİK malzelemeleri satan Mothercare firması satışlarını yüzde 20 artırdı.

BEBEK giyim firması Mamas And Papas, satışlarının yüzde 46 yükseldiğini açıkladı.

ECZANELER Birliği"nin rakamlarına göre gebelik testi satışları yüzde 27, prezervatif, cinsel gücü artıran Viagra gibi ilaçların satış oranı da yüzde 50 yükseldi.

CİNSELLİĞİ anlatan kitaplarda da artış söz konusu.

CİROSUNU yüzde 27 yükselten internet üzerinden seks oyuncakları satan sextoys.co.uk"nin sözcüsü Monique Carty “Herkes krizle boğuşurken biz siparişe boğulmuş durumdayız. Siparişleri yetiştirmeye çalışıyoruz” dedi.