İstasyon Caddesinde yaşanılan uygunsuz park kirliliği bir kez daha ortaya çıktı. Kuşadası"ndan gelen turist otobüsü HSCB Bank yanından İstasyon Caddesi"ne dönmek istedi ancak 34 FE 9975 plakalı otomobil öyle bir park etmişti ki, dönmeyi başaramadı.
Kuşadası"ndan gelmekte olan 35 AD 9975 Plakalı turistleri taşıyan otobüs şoförünün tüm manevralarına rağmen İstasyon Caddesi"ne park eden aracın engeline takıldı. Çaresiz kalan otobüs şoförünün imdadına yetişen vatandaşlar park yasağı olan dönüş yolunu kapatan özel otomobili kucaklayarak birkaç metre ileri taşıdılar. Ancak tıkanan trafiğin stresindeki turist otobüsü kaldırımdan giderek yoluna devam edebildi. Otobüs kaldırımdan geçerken; kaldırımdaki yaya vatandaşlar ve esnaflar şaşkın bakışlar içinde otobüsü izledi. Uygunsuz park halindeki aracın önünde trafik ekiplerine ait motosikletin olması ve otomobili camındaki trafik cezası ihbarnamesinin bulunması dikkat çekti.
İstasyon Caddesi"nin özellikle yaz aylarında artan araç kapasitesinde zorlandığını söyleyen Sökeli vatandaşlar; “Caddemiz zaten dar birde otopark yasağı ihlalinin yapılması trafiği daha da zora sokuyor” şeklinde konuşarak bu yönde radikal kararların alınmasını istemekteler.