Sosyal ağ platformları ve sosyal mesajlaşma uygulamaları arasında popülerliğini ilan edenFacebook, yeni bir özellikle daha kullanıcısının yüzünü güldürmeyi başarıyor. Her ayın başında düzenli olarak Android ve iOS’lu akıllı cihazlar için uygulamalarını güncelleyen ve kullanıcılarının öneri ve şikayetlerine kulak veren sosyal ağ, şimdi de paylaşım çemberini genişletiyor.
 
Kısa bir süre önce sesli konuşma ve ses kaydı gönderme gibi özelliklerin de eklenildiği Facebook Messenger’da video ve fotoğraf paylaşımları da yapılıyordu. Stanford öğrencisi Andrew Aude, Facebook Messenger’in iOS’daki uygulamasında gizli bir kodu daha açığa çıkardı.
 
Mobil uygulamalar üzerindeki açıkları sosyal ağ hesaplarında paylaşan gencin yeni sızıntısı ise Fecbook’un arkadaşlar arasında para transferi yapılabilmesini sağlayan yeni özelliği. Geçtiğimiz aylarda eski PayPal CEO’su David Marcus’u bünyesine katan Facebook, artık hesabı telefon ile doğrulanan kişiler arasında para transferinin yapılmasına da imkan tanıyacak.