Maltepe'de, sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinden genç bir kadına sık sık cinsel içerikli mailler ve tehdit mesajları attığı öne sürülen zanlı, düzenlenen operasyonla kıskıvrak yakalandı.
 
8 yıllık evli O.S. (26) isimli bayan, polise başvurarak sosyal paylaşım sitesi üzerinden bir şahsın kendisini sık sık rahatsız ettiğini söyledi. 
 
Kendisine cinsel içerikli mailler ve tehdit mesajları atan şahsa ait tüm bilgileri polise veren O.S., şahsın yakalanması için güven timleriyle işbirliğine girdi. O.S., cep telefonu numarasını aldığı A.T.K ile polisin belirlediği bir kafede buluştu. Kafeye gelerek bir süre çevreyi kontrol eden A.T.K., daha sonra O.S.'nin bulunduğu masaya oturdu. 
 
Operasyon için hazırlanan ekipler, müşteri kılığında kafenin bir köşesinde O.S. ve A.T.K'yi göz takibine aldı. Bu sırada sivil bir polis memuru da, garson kılığında A.T.K.'yi yakından takip etti. Bir süre oturan A.T.K., daha sonra düzenlenen operasyonda kıskıvrak yakalandı. Adeta neye uğradığını şaşıran A.T.K., ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. (İHA)