Rumen hoca, atv Spor Müdürü Selçuk Manav'a Aralık ayında görevden ayrılacağını, Fener ile temas halinde olduğunu söyledi.

G.Saray ve Beşiktaş'ta şampiyonluk yaşayan Mircea Lucescu'nun adı Türkiye'de büyük kulüplerde işler kötüye gittiğinde sürekli gündeme geliyor.

Rumen teknik direktörün adı, son dönemde de G.Saray ve Fenerbahçe ile anılıyor. Bu iki takım, hafta içinde deplasmanda Avrupa sınavlarına çıktıktan sonra (rakipleri de gruplarının en güçlüleri olarak gösterilen Arsenal ve Benfica) pazar günü karşı karşıya gelecekler. Zaten koltukları sallanırken iki maçı da kaybedenin görevine devam etmesi iyice zora girecek. ATV Spor Müdürü Selçuk Manav, dün gece Santra programında Lucescu'nun F.Bahçe'ye çok yakın olduğunu açıkladı.



F.BAHÇE'DE OLSAM...

Lucescu'nun en geç 10 Aralık'ta Shakhtar Donetsk'ten ayrılacağını belirten Manav, "Mircea bana 2009-2010 sezonunda Türkiye'de çalışması ihtimalinin çok yüksek olduğunu, hatta bunun yılbaşında bile gerçekleşebileceğini söyledi.

Ayrıca futbolculuğu döneminde Faruk Ilgaz başkanken, teknik adam olarak da Yusuf Duru yönetimdeyken F.Bahçe'ye son anda gelemediğinin altını çizdi. Bunları ısrarla vurgulaması, 'F.Bahçe'nin başında olsam o seyirciyle neler yapmam' sözleri bende sarı-lacivertli kulübe yakın olduğu izlenimi uyandırıyor" diye konuştu.

Devre arasında Aragones ile yolların ayrılacağı vurgulanan programda, Lucescu'nun F.Bahçe ile temasta olduğuna ve bağlantıyı son dönemde futbol şubesinde yetkili konuma gelen isimlerin sağladığına dair duyumlar alındığı, hatta son döneme kadar Rumen hocaya soğuk bakan başkan Aziz Yıldırım'ın bile Bursa maçı öncesindeki yönetim toplantısında olumsuz tavrında yumuşama gözlendiği de belirtildi.
VATAN