“F.Bahçe"ye şartlar iyi olduğu için imza atmıştım. Ama ben çocukluğumdan beri Beşiktaş"ı tutuyorum.”

Beşiktaş ve F.Bahçe forması giydikten sonra futbol hayatına Larissa"da devam eden Tümer Metin, Lig TV"deki "2"ye 1" programına çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte Yunanistan"da yılın en iyi 18 futbolcusundan biri seçilen eski milli yıldızdan inciler: “Sezonun en iyi kadrosu için ülkede oylama yapıldı ve 18 kişinin içinde yer aldım. 2 sene daha oynayacağım ama Yunanistan"da mı olur bilmiyorum. Başkanla görüşeceğim.

Yunan Ligi Türkiye"ye göre daha kolay. Oyuncu bazında baktığınızda kalite Türkiye liginde daha fazla. Yurt dışına geç açıldım. Eğer 22"li yaşlarda Avrupa"ya açılsam, Real Madrid, Liverpool gibi takımlar oynayabilirdim. Bence Arda ve Semih biran önce Avrupa"ya gitmeli. Olympiakos başkanının Fatih Terim"i senelerdir istediğini hepimiz biliyoruz. Son 15 gündür de çok ciddi yazılar var bu konuda.

Benim hangi takımı tuttuğumu herkes merak ediyor. Hangi formayı giyersem o takım için savaşırım ancak ben Beşiktaşlıyım. F.Bahçe"ye ise bir tek para için gitmedim. Türkiye"de şampiyonluk yarışı iyice kızıştı. 1 puanlık fark önemli. Avantaj F.Bahçe"nin elinde şu anda. Ben diyorum ki F.Bahçe bu saatten sonra şampiyonluğu vermez.”

"TURCO GİT" DEDİLER

Yunanistan"da ilk günlerde istenmeyen adam ilan edildiğini söyleyen Tümer, daha sonra taraftarlar ile kaynaşıp, takımın en önemli yıldızı oldu

Milliyet