Kenan imirzalıoğlu, Cansu Dere, Yiğit Özşener, Haluk Bilgiler ve Barış Falay'ın rol aldığı atv'nin sevilen dizisi 'Ezel', geçtiğimiz günlerde Dubai'de yayınlanmaya başlamasının ardından, önümüzdeki ay da Yunanistan'ın ANT 1 kanalında ekrana gelecek.

Geçtiğimiz Kasım'da yapılan anlaşmalar sonucu dizinin, Ortadoğu ülkeleri dışında, aralarında Yunanistan, Bulgaristan, Romanya, Hırvatistan, Sırbistan, Slovenya ve Makedonya'nın da bulunduğu 30 ülkede yayınlanması için lisans hakkı alınmıştı.

Afişleri Dubai'de

Şu sıralar Dubai'de ekrana gelen dizisinin afişleri, şehrin sokaklarını süslemeye başladı. Diziye Yunanlar'ın da büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

Özşener'e büyük ilgi var

'Ezel'de 'Cengiz' karakterini canlandıran Yiğit Özşener, Yunanlar tarafından çok iyi tanınıyor. Özşener, 2000 yılında Delphi'de gerçekleştirilen '10. Antik Oyunlar Festivali'nde 'Herakles' üçlemesinde ve 2006 yılında Türk-Yunan ortak yapımı 'Persler' adlı projede rol almıştı. Geçen ay Atina'ya giden ve halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Özşener, bir televizyon programına da katılmıştı.