Maçı tribünden izleyen F.Bahçe yönetimi, yaşadıkları gerilimi “Bildiğimiz bütün duaları ettik” ifadeleriyle anlatırken, Güiza"nın golüyle “Kupa kesin bizim” dediler.

F.BAHÇE, Daniel Güiza"nın son saniyede attığı golle Bursaspor"u Ziraat Kupası dışına itti ama yönetimin ömründen ömür gitti! F.Bahçe yönetiminin Atatürk Stadı"nda hazır bulunduğu 3-0"ın rövanş maçında sergilenen kötü futbol ve bunun getirdiği 3-0"lık skor, kelimenin tam anlamıyla "sarı-lacivert" bir şok yarattı.

ALEX VE EMRE ELEŞTİRİSİ

İKİNCİ başkan Nihat Özdemir ve asbaşkan Ali Koç önderliğinde Bursa"daki maçı seyreden yönetim, önce sakin eleştirilerini yapmaya başladılar.. Skor 2-0"a geldikten sonra tansiyonu artan sarı-lacivertliler, Daum"un kadro seçimi ve Alex ile Emre"nin oyuna geç alınışını eleştiriyorlardı ki, işler iyice çığırından çıkmaya başladı.

SKOR 3-0 ve Bursa atakları devam ediyordu.. İşte tam bu sırada Koç ile Özdemir, birbirlerine dönerek “G.Saray 2 kez öne geçti, elendi.. Skor avantajlarını kullanamadılar. G.Saray"dan beter olacağız herhalde” derken, sarı-kırmızıların Ziraat Kupası maçında Antalyaspor önünde skor avantajını yakalamasına rağmen elenmesinden bahsettiler.

ÖZDEMİR GOLÜ BİLDİ

GÜİZA"NIN golü ise hikâyenin tüm konusunu değiştirdi ve tüm yönetim havalara sıçradı.. Karşılaşma sonrası konuştuğumuz bir F.Bahçeli yönetici “Maçın son 15 dakikasında bildiğimiz bütün duaları ettik.. G.Saray yenerek elendi.. Biz bir de yenilerek elenip, daha çok üzüleceğiz” dediklerini ama son saniye golüyle havalara uçtuklarını söyledi.

İKİNCİ başkan Nihat Özdemir"in uzatma dakikalarında “Atacağız” dediği ve Güiza"nın fileleri havalandırmasıyla da “Benim içime doğmuştu. İşte gol oldu. Biliyordum” diyerek ayağa kalktığı da gözlendi.

AZİZ YILDIRIM ÇILDIRDI

ÖTE yandan maça gitmeyen ve zorlu 90 dakikayı FB TV"de seyreden başkan Aziz Yıldırım"ın da sıkıntı dolu anlar yaşadığı öğrenildi. Diğer arkadaşları gibi, 2-0"lık skor sonrası teknik direktör Daum"un kadro seçimini eleştiren F.Bahçe"nin 1 Numarası, atılan gol sonrası da her zamanki gibi bulunduğu yerden kalkarak "Bu iş bitti" gidişini yaptı.

KAVGANIN İÇİNDEKİ KOÇ!

BU arada Bursaspor taraftarları ile sarı-lacivertli seyircilerin F.Bahçe"nin golüyle başlayan gerilimine çok üzülen ve sevinci kursağında kalan asbaşkan Ali Koç arbedenin içine kadar girerek, taraftarları sakinleştirmeye çalıştı. - vatan