Alanzinho: “Eski kız arkadaşım futbolcuydu ve tekniği benden daha iyiydi. Öyle yeteneklidir ki o oynar, ben kulübeden onu izlerim.”

TRABZON"UN Brezilyalı yıldızı Alanzinho, Norveç Milli Takımı forması da giyen eski kız arkadaşının kendisinden daha yetenekli olduğunu söyledi. Sporx"e konuşan Sambacı Trabzonspor, Türkiye ve bilinmeyen yönleri hakkında ilginç açıklamalarda bulundu.

BREZİLYA kadrosuna girememesi durumunda Türkiye"yi tercih edebileceğini belirten Sambacı, “Türk vatandaşlığına geçmeyi şimdilik düşünmüyorum. Zaten burda bana "Oflu Ali" diyorlar. Belki ileride olabilir. Jaja ve benim için hedef Brezilya ama bu zorlu bir süreç. Bu hayâli gerçekleştiremezsek Türkiye adına oynayabiliriz. F.Bahçeli Emre ve takım arkadaşım Selçuk"la birlikte oynamak zevkli olurdu.

TRABZON çok iyi bir takım. En büyük iki avantajımız, hocamız bizi iyi tanıyor, hangi oyuncudan nasıl verim alacağını biliyor. İkincisi ise 2.5 seneden bu yana birlikte oynuyoruz.

ESKİ kız arkadaşım Lisa-Marie Woods da bir futbolcu. Benimle aynı pozisyonda oynuyor ve kesinlikle çok üst düzey bir tekniği var. Aynı takımda oynasak kesilme korkusu yaşamazdım çünkü büyük ihtimalle beni keserdi. Beckham"ın açtığı futbol akademisinde ders veriyor.

"ELANO DÖNECEK"

G.SARAY"DAN ayrılan Elano çok iyi arkadaşım. Bence Avrupa"nın büyük bir takımına dönüş yapacak ve Türkiye"yi şaşırtacak. G.Saray"la ilgili en ufak bir olumsuz sözü yok. Tek sıkıntısı alınan kötü sonuçlardı” diye konuştu.

Cleo"da işler karıştı

ARA transferde golcü transferi isteyen Trabzon, Partizanlı Cleo için teklifini 3.5 milyon Euro"ya çıkarttı. Napoli ve Lazio"nun devreye girmesiyle fiyatı 5.5 milyon Euro"ya fırlayan Brezilyalı için son teklifi yapan bordo-mavililer beklemeye geçti.

ÖTE yandan iç transferde Selçuk ve Egemen"e imza attırmak isteyen Karadeniz ekibi, Antalya kampında bu işi bitirmeyi planlıyor.

Güneş: 3 oyuncu alacağız

TRABZON Teknik Direktörü Şenol Güneş, ara transfer döneminde kadrolarını üç oyuncu ile takviye etmek istediklerini söyledi. Karadeniz STK"nın düzenlediği ödül töreninde konuşan Güneş, “Takım olarak ilk yarıyı oldukça iyi geçirdik, dinlenmeyi hak ettik. Şu anda gündemimizde netleşen bir isim yok. Futbolcular ve kulüpler bazında görüşmeler devam ediyor. İkinci yarı kadronun alternatifli olması işimizi kolaylaştıracak. Bu nedenle orta sahada, önde ve solda oynayabilecek oyuncu arıyoruz.” dedi.