Emine Ün"ün yasak aşk yaşadığı iddia edilen işadamıyla aynı karede çekilen fotoğrafı ilk kez Kelebek'te yayınlandı. Emine Ün, bu haberden sonra ilk kez konuştu ve şunları söyledi; “Evet ailece görüşüyorduk. Ama ben evliyken eşimi aldatmadım. Tolga Bey ile 4 aydır sık görüşüyoruz. Kimse ne olacağını bilemez."

Vatan gazetesine konuşan Emine Ün ilişkisine dair şunları söyledi;

- Tolga Bey ile arkadaştık ve arkadaşlığımız ben boşandıktan sonra da devam etti. İkimizde ayrı şehirlerde yaşadığımız için sık sık görüşmüyorduk. Aynı şehirde olsaydık sık sık gider gelir bir şeyler paylaşırdık ancak ayrı şehirlerde böyle bir şeyin imkanı yok. Tolga Bey ile de son 4 aydır doğru düzgün görüşüyoruz.

- Tolga Bey"in karısını da tanıyorum hatta boşandıktan sonra da bir süre görüştüm ama artık o kadar eskisi gibi samimi değilim. Hayatta her şey olabilir, kim ne yaşayacağını asla bilemez. Tolga Bey ile de aramızda henüz adı konulmuş bir ilişki yok. Uzun süredir karısından ayrı yaşıyor ve boşanma davası devam ediyor.

- O fotoğraf (Olayın kahramanlarının aynı karede olduğu fotoğraf) 1 yıl önce çekildi ve bu fotoğrafa bakarak kimse yaşadıklarıma bir anlam yükleyemez. Fotoğrafa baktığınızda herkes eşiyle mutlu görünüyor diye hepimiz mutlu muyuz, belki ertesi gün kavga ediyoruz. Bunu kim bilebilir. Emre ile de 6 senelik evliliğimizde her gün mutlu değildik ki. Herkes röportajlardaki fotoğraflara bakarak yorum yaptı, "çok mutlu çift" dedi. Örneğin, bir gün önce kavga ettik diye ertesi gün olan röportajı mı iptal edebilirsin. Dün belki çok kötüydük diyemezsin ve çektirdiğin fotoğraflara bakarak insanlar seni hep mutlu sanar. İlla ki böyle şeyler denk geldiğinde rol yaptığım zamanlar oluyor.

- Ben Emre"ye aşık olarak evlendim, çocuk yaptım. Ama öyle şeyler yaşadım ki ayrıldık. Yoksa durup dururken niye çocuğumun babasından ayrılayım. Bu kadar kolay değil. Kimse başka birisi için bir dakikada yuvasını yıkamaz. Bir kadının mutlu bir yuvası varsa, kocasından soğumadıysa onu seviyorsa ve bir takım şeyler bitmemişse gözü hiç kimseyi görmez. Karşı taraf ne kadar kur yaparsa yapsın gözü görmez. Ne zaman evliliğinde bir takım şeyler biter o zaman görürsün. Öyle bir noktada da ben evliliğimi bitiririm ki bunu yaptım.

- Bana “Emine eşini aldattı, evliliğine de devam ediyor” diyemezler. Emre"ye sorsunlar “Emine"nin beni aldattığına inanıyorum” diyecek mi? Tolga ya da ben evliyken bu ilişkinin başladığını düşünen ya da iddia eden herkes için de tazminat davası açmayı düşünüyorum.

“O adam benim arkadaşım olamaz”

Emre Kınay; “Kızımın utanacağı şeyi annesi için yazmayın lütfen. Emine"nin beni aldattığına inanmıyorum. Ayrıca o bey (Tolga Karakaş) arkadaşım değil. Aynı karede olmamız bizi arkadaş yapmaz. Şimdiye kadar hatalar yapmış olabilirim ama arkadaş seçimi konusunda hata yaptığımı düşünmüyorum.” / HÜRRİYET