Kanaltürk'te Bilal Özcan'ın sunduğu 'Laf Aramızda' programına konuk olan Ferhat Göçer, Ömür Gedik ile televizyon programına konuk olduğunda tanıştıklarını anlatarak bir süre arkadaşlıklarının devam ettiğini ve daha sonra da sevgiye dönüştüğünü söyledi.

Bir soru üzerine sevgilisi Ömür Gedik'i üzmemek için elinden geleni yaptığını ifade eden Ferhat Göçer, "Her erkeğin de buna dikkat etmesi gerektiğine inanıyorum. Benim pozisyonum daha da dikkat edilmesi gereken bir pozisyon" diyerek ilişkilerde değer vermenin ve emek harcamanın önemini vurguladı.

Evlilik konusunda ise plan yaptıklarını anlatan Ferhat Göçer, "Evliliği konuşuyoruz. Evlilikle ilgili bir sıkıntımız yok. Planlıyoruz, uygun bir dönem olduğunda zaten açıklayacağız. Evlilik konusunda ciddi olmak değil, evliliğin ciddi bir mesele olduğunu önce anlamak lazım, bilmek lazım" diye konuştu.

Evlilikle ilgili sorular sorulmasından da rahatsız olmadığını ve işlerinin yoğunluğu nedeniyle uygun bir zaman bulamadıklarını belirten Ferhat Göçer, "Bu konuyla ilgili samimi cevaplar veriyoruz. Uygun olduğu takdirde tabi ki açıklayacağız. Zaten biz açıklarız" dedi.