2007 yılından bu yana 10 öğrenciyi taciz ettiği ileri sürülen M.S.’nin, köyde sevilen ve güven duyulan bir öğretmen olduğu belirtildi. Göreve başladığı günden bu yana okulun güzelleştirilmesi ve gelişmesine büyük emeği geçtiği belirtilen M.S.’nin insani ilişkilerinin çok iyi olduğu, küçük büyük herkesin sevgisini kazandığı kaydedildi. 2 ay önce taciz ettiği bir kızın ailesi tarafından dövülen M.S.’nin gerçek yüzü, evlilik vaadiyle cinsel ilişkiye girdiği ancak oyaladığı bir kız öğrencinin jandarmaya giderek şikayette bulunması ile ortaya çıktı.

İLKÖĞRETİM OKULUNDA SKANDAL haberi için tıklayınız

BİLGİSAYARINA EL KONULDU
Bu olayın ardından jandarma tarafından geçen hafta gözaltına alınan M.S.’nin evindeki bilgisayara da el konuldu. M.S.’nin arkadaşları M.O., E.Y., A.A. ve İ.O. da çocuklara tacizde bulunduğu iddiasıyla gözaltına alındı. M.S. tutuklanırken M.O., savcılık tarafından, diğer 3 kişi ise mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. M.S.’nin kendini şikayet eden kız öğrenci ile birlikte, 2007 yılından bu yana toplam 10 kız öğrenciyi daha taciz ettiği iddia edildi.

KÖYDE KİMSE KONUŞMUYOR
Seri tacizlerin ortaya çıkması üzerine köyde büyük şok yaşanıyor. Göçmen köyü olarak bilinen ve yıllar önce Karadeniz’den göç edenler ve Doğu ve Güneydoğu illerinden gelenlerin yaşadığı köyde, kimsenin ağzını bıçak açmıyor. Köye giden gazeteciler de olayın büyütülmemesi istenerek tehdit edildi. (DHA)