Malezyalı 107 yaşındaki Wok Kundor aslında şu anda hala evli ancak büyük bir korku yaşıyor. Kendisinden 70 yaş küçük olan kiracısıyla evlenen yaşlı kadın, kocasının kendisini daha genç bir kadın için terk edeceği endişesiyle yeni bir koca arayışına başladı. Uyuşturucu bağımlısı olan 37 yaşındaki kocasının şu anda tedavi gördüğünü belirten Wok Kundor, kocasının sağlığına kavuşması durumunda kendisini bırakacağını düşünüyor.

Son zamanlarda kendisine olan güvenin azaldığını belirten 107 yaşındaki Kondor, "Artık genç bir kadının vücuduna sahip olmadığımı biliyorum. Yanlızlıktan kurtulmak için yaşıma uygun birisiyle evlenmek istiyorum" dedi.

Malezya'nın Terengganu bölgesinde yaşayan Wok Kundor 22'inci evliliğini 4 yıl önce kendisinden 70 yaş küçük kiracısıyla yapmıştı. Kundor yeni bir koca aradığını, şimdiki kocasına bildirmek için Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'a gitti.


DÜNYADAN KISA KISA...

SURİYE'DE İNTERNET YAZARINA HAPİS
Suriye'de bir kişi, internetteki kişisel günlüğüne yazdığı yazılar nedeniyle 3 yıl hapse mahkum edildi. Suriye Ulusal İnsan Hakları Örgütü'nün bugün yaptığı açıklamaya göre, internetteki günlüğüne sık sık ülkedeki yolsuzluklar hakkında yazılar yazan Karim Antoine Arbaji (31), dün yapılan duruşmada, "ulusun moralini zayıflatan yanlış haberler yaymak" suçundan 3 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

ENDONEZYA'DA RECM YASASINA ONAY
Endonezya'nın yarı özerk eyaleti Banda Açe, zinadan suçlu bulunanların recm cezasına çarptırılmasına izin veren yasayı kabul etti. Yasa tasarısını hazırlayan milletvekillerinden Bahrum Raşid, parlamentonun bugün yapılan oturumunda oya sunulan tasarının oy birliğiyle kabul edildiğini söyledi.

ÇİN 4. UZAY İSTASYONUNU İNŞA EDİYOR
Çin, en güneyinde bulunan Haynan Adası'nın Vınçang şehrine dördüncü uzay istasyonu inşaatına başladı. Şinhua ajansının haberine göre, istasyonun 2013 yılında tamamlanması planlanıyor. Çin'in istasyondan daha çok ticari bir beklenti içerisinde olduğunu düşünen uzmanlar, istasyonun uluslararası uzay çalışmalarında ve uydu fırlatmalarında kullanılacağını tahmin ediyor. Hürriyet