Atv’nin reyting rekorları kıran dizisi ‘Hayat Devam Ediyor’un sezon finali önceki cuma günü yayınlandı. Aynı akşam ünlü oyuncu Meltem Miraloğlu, 18.00-19.00 saatleri arasında Facebook üzerinden hayranlarının sorularını tek tek yanıtladı:

Diziden önce 6 sene tiyatro yaptım. Üniversite okumadım. Bir sene Müjdat Gezen’de eğitim aldım, halen oyunculuk kurslarına katılıyorum.

İNANÇLI BİR KIZ!

‘Hayat’la neredeyse birebir aynıyım. Benim 15 yaşımdaki halime benziyor. O da ailesine çok düşkün, çok duygusal, çok sabırlı, kendi yaşadığı kötü tecrübeleri sevdiklerinin yaşamasını istemeyen, inançlı ve dürüst bir kız. Gerçek hayatta onun kaderini yaşayan bir sürü insan var.

Dizide en çok anlaştığım oyuncu ‘Kadriye Ana’yı canlandıran Suna Selen. Onu kendime örnek alıyorum. Kendime örnek aldığım bir diğer isim de Mahsun Kırmızıgül. Fikret Kuşkan, Arif Erkin, Suna Selen ve Rana Cabbar’la aynı dizide yer almak benim için büyük şans.

Benim ne Twitter’da, ne de Facebook’ta kişisel bir sayfam yok. Açılanlar tamamen fan sayfalarıdır. Dikkate almazsanız sevinirim.

SAÇLARIM BOYALI DEĞİL

Oyunculuk zor bir meslek. Bu mesleği yapmak isteyenlere doğru insanlarla çalışmalarını, görüşmeye gitmeden önce o insanlar hakkında doğru bilgiye sahip olmalarını öneririm. Çünkü sahtekar insanlarla karşılaşılabilirler. ‘Ben yönetmenim’ diyen herkese inanmamak gerekiyor.

Kaşlarımı hiç aldırmadım, aldırmayı da düşünmüyorum. Saçlarımı da hiç boyatmadım.

Erkek arkadaşım yok. Evliliği de şu an düşünmüyorum ama bu karşıma çıkan insana da bağlı… Benim için evlilik çok ciddi bir müessese. Bir kere evlenmek istiyorum. Bunun için de doğru evliliği yapmam gerektiğine inanıyorum. Bu konuda çok hassasım.