Basketbolcu Kris Humphries'la yaptığı evlilik sadece 72 gün süren Kim Kardashian, biten evliliğine çıkar ilişkisi gözüyle bakanlara ateş püskürdü.

Kris Humphries'le yaptığı 72 günlük evliliğe nokta koyan Kim Kardashian, tüm dünyada büyük yankı uyandıran bu ayrılığın nedenlerini internetteki resmi sitesinde açıkladı.

Büyük bir aşk evliliği yaptığını ancak ilişkisinin şöhretinin gölgesinde kaldığı için yıprandığını belirten Amerikalı televizyon yıldızı, “Ben aşk için evlendim. Kimse biten evliliğimin çıkar evliliği olduğunu iddia ederek beni ve eski eşimi karalamaya kalkmasın. Evliliğime bir şov programı muamelesi yapılmasına izin vermem” dedi.

"FAZLA ACELECİ DAVRANMIŞIM"

Eski eşinin yoğun iş temposuna ve hayranlarından gördüğü ilgiye ayak uyduramadığını belirten seksi yıldız, sözlerini şöyle sürdürdü: “Herkes gibi ben de ömür boyu sürsün diye evlendim ama olmadı. Ben bütün kalbiyle ve ruhuyla seven bir kadınım. Bir aile kurmak, çocuk sahibi olmak istedim. Tek hatam aceleci davranmak oldu. Kris’i daha iyi tanıdıktan sonra bu yola çıkmalıydım.”