Mustafa Azar, Münevver A.’nın eşinden boşanmak istediğini, bu nedenlede birlikte yaşadıklarını ve ikiz bebek sahibi olduklarını belirtti.

Ordu’nun Korgan ilçesi Tepealan Köyü’nde oturan ve 5 yıl önce eşi ölen 3 çocuk babası Mustafa Azar, 4 yıl önce Eskişehir’de tanıştığı ve eşiyle aralarında boşanma davası olduğu öne sürülen Münevver A. ile yaşamaya başladı. Sevgililerin bu birliktelikten 3 yıl önce ikizleri Eda ve Aysun dünyaya geldi. İddiaya göre Münevver A., ortakulak iltihabı hastalığı nedeniyle 10 ay önce Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne gelerek Kulak Burun Boğaz servisinde yaklaşık 1 ay yatarak tedavi gördü. Tedavisi tamamlanan Münevver A. Ordu’daki evlerine dönmeyince, birlikte yaşadığı Mustafa Azar sevgilisini her yerde aramaya başladı ancak bir sonuç elde edemedi.

’İKİZLER ANNELERİNİ SAYIKLIYOR’

10 aydır Münevver A.’dan haber alamadığını ve ikiz çocuklarının da sürekli annelerini sayıkladığını belirten Mustafa Azar şunları söyledi:

"Savcılığıda konuyla ilgili dilekçe verdim. Münevver ile 4 yıl önce Eskişehir’de tanışarak Ordu’ya geldik. Burada ikiz çocuğumuz oldu. Ancak 10 ay önce tedavi için Samsun’a geldi. Tedavisinin ardından bir daha da haber alamadım. Ayladır arıyorum. Münevver’in boşanma davası devam ettiği için resmi nikah yapamamıştık. Bazı yakınlarım Samsun’da görmüş. Lütfen çocuklarına geri dönsün."