Menderes Mahallesi'nde oturan Ö.Ö., evlerinin yakınındaki markette 3 ay kasiyer olarak çalıştıktan sonra 20 gün önce işten ayrıldı. 1 Şubat sabahı odasında bulunamayan genç kızı arayan yakınları kontrol için gittiği markette Müdür Murat Şen'in de işe gelmediğini öğrenince, Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Kızın kaybolmasıyla yıkılan anne 35 yaşındaki Rahşan Ö., Murat Şen'in evine gidip eşi 2 çocuk annesi 24 yaşındaki Mehtap Şen'e durumu sordu. Genç kadın da, eşinin kayıplara karışmadan önce pazar günü kendisini dövdüğünü ve bu sırada Ö.Ö.'yü kaçırıp evleneceğini söylediğini öne sürdü. Bu bilgi üzerine Mehtap Şen de, polis karakoluna giderek olayla ilgili ifade evirip eşinden şikayetçi oldu. Şanlıurfalı bir aşirete mensup olan Rahşan Ö., “Kızım ve onun cep telefonları sürekli kapalı. Kızımızın yaşı küçük, bu nedenle sağlıklı düşünemez. Kızımızın saçının teline zarar gelmeden en yakın polis karakoluna götürüp teslim etmesini istiyoruz. Buradan biricik kızıma sesleniyorum. Kesinlikle bizden korkmasın o bizim canımızın bir parçası onu her zaman bağrımıza basmaya hazırız” dedi. Sık, sık sinir krizleri geçiren ve defalarca bu nedenle sağlık kuruluşlarına götürülen anne, kızının kötü yola düşürülmesinden endişe ettiğini de kaydetti.

EŞİ BOŞANMAYA HAZIRLANIYOR

Boşanma davası açmaya hazırlanan Mehtap Şen, polise verdiği ifadesinde eşini suçladı. Eşinin internet aracılığı ile çok sayıda kızı tuzağa düşürdüğünü öne süren Şen, şöyle dedi;

“Pazar günü kahvaltı yaptık. Kızımı alıp gezmeye götürdü. Ancak, hava kötü olduğu için kısa süre sonra eve döndü. Evden gitmek isteyince aramızda tartışma çıktı, ardından beni dövdü. Bu sırada "Sana inat ettim, Ö.'yü kaçıracağım. Sevdiğimden değil, senin inadına kızı alacağım" dedi. Durumdan haberdar ettiğim ailem beni gelip aldı. Ertesi gün eve gittim. Evde yoktu. Ben de çalıştığı yeri aradım. Market görevlisi "Eşiniz zaten 3 gündür işe gelmiyor, kayıpmış' dedi. Burada daha önce çalışan Ö. de yok. Beraber gittiğini zannediyoruz" dediler. Nüfus cüzdanımı ve evlilik cüzdanımı da almış. Evlilik cüzdanımda fotoğrafı değiştirip, Özge'nin fotoğrafını yapıştırıp eşi gibi yanında dolaştırıyor olabilir.”

Eşinin internet üzerinden arkadaşlık sitelerine girdiğini öğrendiğini belirten Şen, Ö.Ö.'ye seslenerek, “Bu tip adamlar internette çok fazla. Bu adam seni her türlü kullanabilir. Bu adam beynini yıkamış olabilir. Bir inat uğruna seni kaçırdı. Ailenden korkma. Bu adama güvenme, ortaya çıkınca boşanacağım” diye konuştu.