Van'da, evli olduğu bildirilen 27 yaşındaki Levent Deniz adlı kişi tarafından, bıçakla tehdit edilip zorla otobüse bindirilerek kaçırıldığı iddia edilen 19 yaşındaki K.S. adlı evli kadın, yolcuların durumdan şüphelenerek ihbarda bulunması üzerine Aksaray’da polisin düzenlediği operasyonla kurtarıldı. 
 
Genç kadını kaçırdığı iddia edilen Deniz de yanında taşıdığı bıçakla birlikte polis tarafından gözaltına alındı.
 
Van’da oturan K.S., aynı mahallede oturan Levent Deniz tarafından iddiaya göre dün akşam saatlerinde bıçakla tehdit edilerek kaçırıldı. İzmir’e giden otobüse binen K.S. ve Deniz’in durumundan şüphelenen yolcular, Aksaray’da bir dinlenme tesisinde mola verdikleri sırada polise ihbarda bulundu. 
 
Adana çevreyolu üzerinde bulunan dinlenme tesisine polis tarafından saat 13.00 sıralarında düzenlenen operasyon sonrası Levent Deniz yakalandı. Yapılan üst aramasında üzerinde bıçak bulunan Deniz ve K.S. sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü.
 
Kaçırıldığını iddia eden K.S.’nin polise verdiği ilk ifadesinde, "Levent iki aydır sürekli telefonla arıyordu. Eşinden boşanacağını, benimle evlenmek istediğini ve İzmir’de yeni bir hayat kuracağımızı söylüyordu. Ben evli olduğumu söyleyip, ’Olmaz’ dedikçe üzerime geldi. Dün akşam beni bıçak zoruyla kaçırdı. Otobüse bindirdi. Eğer bağırırsam bıçaklayarak öldüreceğini söyledi. Ben de korkudan kimseye söyleyemedim. Ama otobüsteki yolcular durumumuzdan şüphelenmiş ve polise haber vermiş. Polis de otobüse baskın yaptı beni kurtardı" diye ifade verdiği öğrenildi.