Altı şarkılık mini bir albüm çıkarmaya hazırlanan modacı Cemil İpekçi, 'Affedin Beni' adlı şarkısında, kendi hayatını yaşadığı için herkesten af diliyor
World Travel Channel'da 'Selin'le Dünden Bugüne' programına katılan İpekçi; albümünde yer alacak 'Beni Affedin' adlı şarkının sözlerini de paylaştı: "Affedin beni; doğrularım, sizin yanlışlarınız olduğu için/Affedin beni; kendi hayatımı yaşayıp sizin duvarlarınızı yıktığım için..." Ünlü modacı, programda özel hayatıyla ilgili açıklamalar da yaptı:

TEDAVİ GÖRDÜM

- Özel arkadaşım Bekir Coşar evlendi ama hâlâ görüşüyoruz. O benim bu dünyadaki en önemli varlığım. Şimdi bir çocuğu oldu, eşini de çok seviyorum. Çocuğu bana 'dede' diyor.

- Baba olmak için yurt dışında tedavi gördüm ama sonuç alamadık. Çocuğumun olması içimde ukteydi. Şimdi hayat arkadaşımın çocuğu ile mutluyum.

- Ben Bekir'e hayatımı borçluyum. Onunla tanıştığım gece aslında intihar edecektim. O gece kendimi evin terasından atmak üzere olduğum mekandan çıkarken, bir arkadaşım beni onunla tanıştırdı ve o gece hayatım değişti.

- Zeki Müren, bana hep Ceylan derdi. Bir gün bana "Hayatın boyunca kendinle ilgili söylenecek şeyi, herkesten önce sen söyle" dedi. Bir daha kendimle ilgili hiçbir şeyi gizlemedim.

BİR SEVGİLİM LİLİPUT, DİĞERİ DE GULİVER

Cemil İpekçi, 'Bir Doğu Masalı' adını verdiği bir kitap yazdığını söyledi: "Kitapta aşklarımı da anlatıyorum. Hepsine bir isim taktım. Kısa boylu olana 'Liliput' dedim. İri vardı bir tane, dev gibiydi; o da 'Guliver' oldu."