Bu sabah operasyon düzenlenen evi iki ay önce nişanlı olduğunu söyleyen bir çift kiraladı. Kendilerini Necdet Öztürk ve Melek Seven olarak tanıtan çift altı aylık kirayı da peşin ödedi. Sıradan bir çift, sıradan bir ev kiralamaştı. Taa ki bu sabaha kadar.
Polisin operasyon düzenlediği ev yaklaşık iki ay önce kiralandı. Nişanlı bir çift emlakçı Sibel Ünal'a geldi, evi görmek istedi.

Kendilerini de Necdet Öztürk ve Melek Seven olarak tanıttı.

Çiftin emlakçıya verdiği bilgilere göre Necdet Öztürk bir denizcilik firmasında, nişanlısı Melek Seven ise bir prodüksiyon firmasında çalışıyordu.

Çift emlakçıyla birlikte bir çok daireye baktı. Sonunda Pınar apartmanındaki 3 oda 1 salon olan bu daireyi kiraladı.

Aradıkları daireyi bulan çift ev sahibiyle sıkı bir pazarlık yaptı. Girişin istündeki daireyi 900 liraya kiraladı. Hatta 6 aylık kira bedeli olan beş bin 400 lirayı da peşin ödedi.

Çift taşındıktan sonra emlakçı Sibel Ünal'la görüşmeye devam etti. Emlakçıyı bürosunda ziyaret etti, evlerine çağırdı.
Üç gün önce evdeki musluklardan biri arızalanınca da usta çağırması için yine emlakçı Sibel Ünal'ı aradı.

Evi kiraya veren emlakçı Sibel Ünal kameralara konuşmadı. Sadece telefonla bilgi verdi. Çiftin emlakçıyla son teması bu sabah oldu.

Çatışma sürerken emlakçı Sibel Ünal evi kiralayan Necdet Öztürk'ten mesaj aldı. Öztürk mesajında yurtdışında olduğunu, kendisinin ve Melek Seven'in olaylarla ilgisi olmadığını, evdeki kişinin üniversiteden arkadaşı olduğunu yazdı.

Bu mesajdan sonra da Necdet Öztürk'e ulaşılamadı. "Nişanlım" diye tanıttığı Melek Seven'in de izi bulunamadı.

Milliyet