İddiaya göre, 2 kız çocuğu annesi Serap Dokuyucu yaklaşık 3 ay önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle eşi Erkan Dokuyucu ile kavga ederek Aksaray’da oturdukları evini terk etti.

Genç kadın iki çocuğu ile yakını aracılığıyla Gaziantep’e yerleşti ve bir otobüs firmasında da hostes olarak işe başladı. Dokuyucu, 3 ay her yerde aradığı eşinin Gaziantep’e gelerek bir otobüs firmasında hostes olarak çalıştığını öğrendi. Erkan Dokuyucu, Gaziantep’e gelip otobüs firmasından eşini sordu.

Eşinin bugün sabah saatlerinde Antalya’dan seferden geleceği bilgisini alan Erkan Dokuyucu, Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde yolcu indirme-bindirme peronunda oturarak beklemeye başladı.

Bir süre sonra otobüsle gelen Serap Dokuyucu ile konuşmaya başlayan Erkan Dokuyucu eşini eve dönmeye ikna etmek istedi. Çift otobüsün arka tarafına geçerek bir süre konuştu, ancak tüm ısrarlara rağmen Serap Dokuyucu eve dönmeyi kabul etmeyince, Erkan Dokuyucu herkesin gözü önünde üzerinde taşıdığı bıçakla yaraladı.

Karnından, sırtından ve kollarından aldığı bıçak darbeleri ile kanlar içerisinde yere yığılan Serap Dokuyucu, Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi’nde ameliyata alındı.

Müdahale sonrası Cerrahi Yoğun Bakım Ünitesi’nde kontrol altına alınan genç kadının hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi. Olaydan sonra gözaltına alınan şüpheli eş ise, "Namusumu temizledim. Pişman değilim" dedi. Dokuyucu, ifadesinin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklan tutuklandı.