Adana"da oturduğu ev, kızının bankaya olan kredi borcunu ödeyememesi nedeniyle icra kanalıyla satılınca bunalıma giren 63 yaşındaki İ. Çılgın, evden eşyalar taşındığı sırada apartmanın çatısından atlayarak intihar etti.

Olay, saat 09.3O sıralarında meydana geldi. İlk eşi öldükten sonra ikinci evliliğini 38 yaşındaki Ç. Çılgın ile yapan emekli işçi İ. Çılgın"ın bu evliliğinden bir kızı oldu. İlk evliliğinden 2 çocuğu olan Çılgın"ın oğlu bir süre önce hastalıktan öldü.

Apartmanı"nın en üst katında kızı Z. Çılgın"a ait olan dairede eşi ile oturan İ. Çılgın"ın, evin sahibi olan kızı ile bir süre önce arası açıldı. Babasına sinirlenen Z. Çılgın, banka kredisi borcunu ödememesi nedeniyle zaten icralık olan, ancak, satışı yapılmayan evin icra yoluyla satılmasına izin verdi. Bunun üzerine ev icra kanalıyla satıldı.

Evin satılması sonucu İ. Çılgın, eşyalarını taşımak için harekete geçti. Dün gece eşi Ç. Çılgın ile birlikte eşyaları toplayan Çılgın, eşini yakınlarının yanına gönderdi. Sabah, eşyaları yakınları yoluyla apartmanın bahçesine indirmeye başlayan İ. Çılgın, eşyalar taşındığı sırada apartmanın çatısına çıkıp, kendini boşluğa bıraktı. Gürültü ile düşen Çılgın, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Apartmandaki komşuların haber vermesi üzerine olay yerine gelen Ç. Çılgın, eşinin öldüğünü öğrenince fenalık geçirdi. Kızı Z. Çılgın da olay yerine gelerek gözyaşı döktü. Babasının oturduğu evin 8 yıldır icralık durumda olduğunu belirten Z. Çılgın, maddi olarak zor durumda kaldığı için evi satmak zorunda kaldığını, bunu da babası ile paylaştığını öne sürdü.

Bu arada ölen İ. Çılgın"ın üzerinden kızı Z. Çılgın"ı suçlayan ifadeler bulunan bir veda mektubu çıktı. Veda mektubunda kızının yargılanması gerektiğini söyleyen Çılgın"ın, “Böyle yaşamaktansa yaşamamak daha iyi. Ben ölüp gidiyorum. Tek sorumlusu kızım Z. Çılgın"dır. Benim kızım demeye dilim varmıyor. Bizim bu duruma düşmememize sebep kendisidir. Yargılanmasını istiyorum” diye yazdığı öğrenildi. Çılgın"ın cenazesi yapılan incelemenin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu"na kaldırıldı. Soruşturma sürüyor. -DHA