Sibel Can, eşi Sulhi Aksüt'ten boşanmak için dava açması hakkında ilginç açıklamalar yaptı. Boşanma davasını doğrulayan Can, eşiyle ilgili büyük bir şok yaşadığını söyledi.

Sibel Can, eşi Sulhi Aksüt'ten boşanmak için mahkemeye başvurdu. Boşanma dilekçesinde eşi Sulhi Aksüt'ün çocuklarına kötü davrandığı gerekçesiyle evden uzaklaştırılmasını istemesi ise şaşkınlık yarattı. Eşi Sulhi Aksüt'ten olan oğlu Emir'in velayetini de isteyen Can, boşanmasıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Can, "Evet, boşanma davası açtığım doğrudur. Bir süredir aramızda şiddetli geçimsizlik vardı. Neler olduğunu söylemeyeceğim. Fakat şunu söyleyebilirim, tatil için gittiğim Miami dönüşü büyük bir şok yaşadım. Dava devam ettiği için şu an bu konuda da konuşamam. Zamanı gelince her şeyi anlatacağım. Ama şu kadarını söyleyebilirim, çocuklarıma kötü davrandığı için uzaklaştırma istediğim doğru değil. Telefonlarımı kapatıyorum. Oğlum Emir'i de alıp İstanbul dışına tatile gidiyorum" dedi.

ETEĞİNDEKİ TAŞLAR DÖKÜLSÜN BAKALIM

Sibel Can'ın boşanma davası açtığından haberi olduğunu söyleyen eşi Sulhi Aksüt ise, "Boşanacağımız doğrudur... Boşanma dilekçesinde yazılanları görünce şok geçirdim, çok üzüldüm. Siz benim nasıl birisi olduğumu biliyorsunuz. Ama bu konuda şimdilik bir açıklama yapmayacağım. Bakalım neler neler söyleyecekler benim hakkımda. Eteğindeki taşları döksünler, sonra konuşma sırası bana gelecek" dedi.

ÇOCUKLAR BANA BİR ŞEY SÖYLEMEDİ

Can'ın, boşanma dilekçesinde Sulhi Aksüt'ün çocuklara kötü davrandığını iddia etmesi üzerine görüştüğümüz eski eşi Hakan Ural ise, "Ben her zaman bu tür tartışmalı ve üzücü konularda çocuklarımın zarar görmemesi için konuşmadım. Sibel Hanım'ın özel hayatına da saygı duymak gerekir. Konunun ne kadar gerçek olduğunu daha bilmiyorum. Çocuklarımla sık sık görüşüyoruz. Onlardan bana özellikle böyle bir şikayet gelmedi" dedi. kelebek