Türkiye Finans, ‘Kira Finansmanı’ uygulamasıyla kiracı ve ev sahibi arasındaki aylık kira ilişkisini farklı bir boyuta taşıyor. Uygulamaya alınan proje ile yıllık kira bedelinin tamamı için finansman sağlayan Türkiye Finans, geri ödeme için de 18 ay vade imkanı sunuyor.  
 
Tüm Türkiye’de uygulamaya başlanan ve Kayseri, Yozgat, Konya, Çorum, Çankırı ve Adana gibi kira bedellerinin peşin talep edildiği illerde daha çok talep görmesi beklenen ‘kira finansmanı’ projesi; kiracıların her ay kira ödeme telaşına, ev sahiplerinin ise takip etme derdine son verecek. Türkiye Finans’ın ‘kira finansmanı’ kiracı-evsahibi ilişkisinden memnun olmayan, 18 ay vade imkanı ile 12 aylık kira ödemesini yapmak isteyen ve iskonto sağladığı kredi maliyetini peşin ödeme indirimine yansıtmak isteyen herkesin tercihi olacak. 
 
Kiracı, evsahibi ve hatta emlakçı için önemli avantajlar sağlayan projede; yıllık kira ödemesini daha düşük kredi maliyetleriyle yapan kiracı yıllık ödeyeceği miktarı 18 ay gibi daha uzun vadeye yayarak ödeme kolaylığından faydalanırken, ev sahibi ise yüksek kredi maliyetleriyle alabileceği bir ihtiyaç kredisine bu proje ile en cazip haliyle sahip olabilecek. ‘Kira finansmanı’ her kesime avantajlar sunan uygulamasıyla emlakçıya da alternatif pazarlama kanalı açacak.