Türkiye"nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom"un Ev Avantaj tarifesi kullanıcılarına sunduğu Ramazan ayı ve bayramı boyunca tüm gün bedava konuşma fırsatı, Ev Avantaj tarifelerine ilgiyi artırdı.
Müşterilere değer yaratmayı hedefleyen yeni kampanyaların da etkisi ile Ev Avantaj tarifelerini tercih edenlerin sayısı Ağustos ayında 4,6 milyonu aştı. Türk Telekom"un ev ve iş telefonlarından şehir içi, şehirlerarası, uluslararası ve GSM aramaları için cazip fırsatlar sunan Ev Avantaj tarifeleri giderek daha fazla müşteri tarafından tercih ediliyor. Kullanıcılara pek çok katma değerli hizmet ve iletişim giderlerinden önemli oranda tasarruf sağlayan tarifeler, yoğun ilgi görmeye devam ediyor.
Müşteri ihtiyaçlarını göz önüne alınarak hayata geçirdikleri Ramazan ayı ve bayramı kampanyasının gördüğü ilgiden memnun olduklarını belirten Türk Telekom Satış Başkanı Aydın Çamlıbel şunları söyledi:
“Ramazan ayına girerken müşterilerimize Ev Avantaj tarifeleri ile tüm gün bedava konuşma fırsatı sunduk. Ramazan ayı sonuna kadar ve bayramı süresince devam edecek uygulamamızın Ev Avantaj tarifelerine ilgiyi artırdığını görmekten mutluyuz. Türk Telekom olarak sahip olduğumuz tüm olanakları, müşterilerimizin hayatına daha fazla değer katmak için kullanıyoruz. Sadece tarifelerle değil Ev Gibisi Yok konseptimiz çerçevesinde sunduğumuz güvenlik ve ev sigortası gibi hizmetlerimizle müşterilerimizin hayatına değer katıyoruz. Önümüzdeki dönemde, müşterilerimizin gereksinimlerine en iyi şekilde yanıt veren avantajlı kampanyalarımızı sürdüreceğiz.”