Mersin"de aynı aileden 3 kişinin öldürülmesiyle ilgili Batman"da gözaltına alınan ailenin küçük oğlunun suçunu itiraf ettiği, katil zanlısı olarak adliyeye sevk edildiği bildirildi. Batman"da bir otelde yakalanarak dün akşam Mersin"e getirilen Gökhan Uğuz (26), sabah saatlerinde Mersin Devlet Hastanesinde yapılan sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.
Üzerinde cinayette kullandığı ve içinde halen iki mermi bulunan tabancayla yakalanan Gökhan Uğuz"un suçunu itiraf ettiği, intiharı planladığını, bir kez teşebbüste bulunmasına rağmen bunu başaramadığını söylediği kaydedildi. İfadesinde sık sık pişman olduğunu dile getiren Uğuz"un şunları söylediği belirtildi:
“Ağabeyim, yaklaşık 2,5 yıl önce Afyonkarahisar"da bir başka kişiyle ortak fotoğrafçı dükkanı açtı, dükkana beni de ortak gösterdi ancak, iş yerinin iflas etmesi sonucu icralar gelmeye başladı.
Bu durumu bir süre ailemizden sakladık. Bu süreçte de kredi kartı ile borçları ödemeye çalıştık. Emekli olduktan sonra bir mağazada çalışan babamın durumu öğrenmesinin ardından evde sık sık tartışma yaşanmaya başladı. Olay gecesi geç saatlere kadar aynı nedenden tartıştık.”
Gökhan Uğuz"un, evde bulunan tabanca ile sabaha karşı babası Ünal (55), annesi Sultan (53) ve ağabeyi Serdar Uğuz"u (30) öldürdüğünü, Batman"a ise liseden bir kız arkadaşı ile buluşmak için gittiğini söylediği bildirildi. Uğuz, Emniyet Müdürlüğünde yapılan sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.
Mersin"in Aydınlıkevler Mahallesi"ndeki Özdeniz Sitesi 7. katta oturan Uğuz ailesinden 2 gün süreyle haber alamayan komşularının polise haber vermesi üzerine 10 Temmuzda çilingir yardımıyla açılan dairede, Ünal Uğuz, eşi Sultan ve oğulları Serdar Uğuz"un cesedi bulunmuştu.

Milliyet