Adana'da şiddet uyguladığı eşinin babaevine gitmesi üzerine tuttuğu kiralık katile kayınpederi Salih Yorulmaz'ı (54) öldürttüğü iddia edilen damat ile birlikte aralarında kiralık katil İbrahim S.'nin de bulunduğu 4 kişi tutuklandı. Polisteki ifadesinde, "Şahin esrar içirtti, vur dedi, vurdum" diyerek suçunu itiraf eden kiralık katil, mahkemede susma hakkını kullandı.

Hurdacılık yapan Şahin C., Adana'daki Bit Pazarı'nda eski eşya satan Salih Yorulmaz'ın kızı Melek ile evlendi. İddiaya göre, eşinin dayaklarından bunalan Melek babasının evine sığındı. Eşinin babasının evine gitmesine sinirlenen Şahin C., eşini geri vermek istemeyen kayınpederini öldürmek için plan yaptı.

"BU ADAM REZALET ÇIKARTACAK"
Damadının tehditleri üzerine Salih Yorulmaz amcasının oğlu Mehmet'i telefonla arayarak, "Bu adam rezalet çıkartacak, sabah bit pazarına gel de aramızı düzelt" dedi.

KİRALIK KATİL ÖLDÜRDÜ
Salih Yorulmaz oğlu Ahmet ile 3 gün önce saat 04.00'te tezgah yeri bulmak için Kocavezir Mahallesi Güney Kıyı Boyu Caddesi'ne gitti. Yorulmaz, tezgahını düzeltirken damadı Şahin C. kardeşi Ömer C., amcasının çocukları Müslüm C. ve kiralık katil olarak tuttukları iddia edilen eski sabıkalılardan "Deli İbo" lakabıyla tanınan İbrahim S. ile birlikte geldi. Şahin C.'nin talimatıyla İbrahim S., tabancasını çıkartıp ateş ederek Salih Yorulmaz'ı kalbinden 3 kurşunla öldürdü, oğlu Ahmet'i de yaraladı.

"DELİ İBO BİZE ATEŞ ETTİ"
Yaralı Ahmet Yorulmaz'ın hastanede, "Eniştem yanında kardeşi ve Deli İbo ile geldi. Deli İbo tabancasını çıkartıp bize ateş etti" diye verdiği ifade üzerine Cinayet Bürosu ekipleri çalışma başlattı.

"BU YÜZE İYİ BAKIN, UNUTMAYIN"
Kiralık katil olduğu belirtilen İbrahim S. ile cinayeti azmettirdiği iddia edilen Şahin C., kardeşi Ömer, amcasının oğlu Müslüm C. yakalanarak gözaltına alındı. 4 katil zanlısı emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevkedildi. Kiralık katil İbrahim S., emniyetten çıkartılırken fotoğrafını çeken gazetecileri, "Bu yüze iyi bakın unutmayın" diyerek tehdit etti.

"VUR DEDİ VURDUM"
Polisteki ifadesinde, "Şahin yanıma geldi. Esrar içirtti. Kafam iyi olunca alıp beni bit pazarına götürdü. Birini gösterip 'Vur dedi' ben de vurdum" diyerek suçunu itiraf ettiği belirtilen kiralık katil İbrahim S., savcılıkta ve mahkemede susma hakkını kullandı.

4 ZANLI DA TUTUKLANDI
Kayınpederini öldürttüğü iddia edilen Şahin C. ile kardeşi ve amcaoğlu ise suçlamaları kabul etmedi. Mahkeme hakimi, 4 zanlının da tutuklanmasına karar verdi.