TBMM'nin renkli siması Kamer Genç, seçim öncesindeki çıkışlarıyla gündeme gelen Mehmet Ali Erbil'in programına katıldı.

Fox TV'de Mehmet ALi Erbil'in sunduğu yarışma programı Mehmet Ali Erbil ile 50 Sarışın 'ın dün akşamki konuğu Meclisin renkli siması Tunceli Bağımsız Milletvekili Kamer Genç oldu. Kamer Genç yarıştı, kazanılan para Tuncelili çocukların oldu.

Yarışma sonunda Kamer Genç 30 Bin TL'yi 50 sarışına kaptırdı fakat Kamer Genç'in program başında kazandığı parayı Tuncelili çocukların eğitimine bağışlayacağını söylemesi üzerine yarışmacılar da Genç'in bu firkrine destek olup parayı Tuncelili çocuklara bağışladılar.Yarışmacıların bu jestinden sonra yapımcı program da ödülü iki katına çıkardı böylece ödül 60 Bin TL oldu.

Meclisin ve televizyon ekranlarının iki sivri simasının bir araya geldiği yarışma programında Hükümet'e muhalif söylemler eksik olmadı. Mehmet Ali Erbil'den çeyizi için çamaşır makinesi isteyen kişiye cevabı Kamer Genç verdi.Genç, 29 Mart Yerel Seçimlerinde gündemi en çok işgal eden Tunceli'deki beyaz eşya yardımlarına atıfta bulunarak "Tunceli'ye kaydedelim seni, hükümet nasıl olsa verir"dedi.

Daha önce de Mehmet Ali Erbil de yerel Seçimler öncesi AKP aleyhinde söylemlerde bulunmuştu.

TBMM'nin sivri dilli vekiliyle televizyon dünyasının sivri dilli isminin bir araya geldiği programda muhalif söylem de eksik olmadı. Erbil'den çeyizi için çamaşır makinesi isteyen kişiye cevabı Kamer Genç verdi. Genç, 29 Mart yerel seçimlerinden önce gündemi en meşgul eden konulardan biri olan Tunceli'deki beyaz eşya yardımlarına atıfta bulunarak "Tunceli'ye kaydedelim seni, hükümet nasıl olsa verir" dedi.