Okula yeni bilgisayarları düzenlenen törenle teslim edildi.
Törene İlçe Kaymakamı İbrahim Ballı eşi Bahar Ballı, Milli Eğitim Müdürü Mümtaz Avcı, şube müdürleri Çine Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Mehmet Zengin, 2.Başkan Celal Özden ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.
Törende konuşan Okul Müdürü Bülent Bayrak, okullarına bilgisayar laboratuarı kuran Çine Esnaf Kefalet Kooperatifi yönetimine teşekkür etti.
Her şeyi devletten beklemenin yanlış olduğunu ve bazı sorunların devlet-vatandaş işbirliği ile daha kolay çözülebileceğini ifade eden İlçe Kaymakamı İbrahim Ballı “Bu gençlerimizin her biri iyi yetiştirilirse ülkemizin geleceği için bir ışık bir fırsat olacak. Eğitime yüzde yüz destek veren bu kampanyalar sayesinde çocuklarımız daha iyi eğitim alabileceklerdir" dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Mümtaz Avcı ise 1987 yılında başlatılan kampanya çerçevesinde bu güne kadar iyi bir yere gelindiğini ilçe merkezinde bulunan 17 okuldan 8'inin devlet-vatandaş işbirliği ile yapıldığını belirterek “İlçemizde acil olarak Endüstri Meslek Lisenin önümüzdeki yıl ek binası yapılması gerekiyor. Bu konuda hayırsever vatandaşlarımızdan yardım bekliyoruz. Bugün de anlamlı yardımlarından dolayı Kooperatif Başkanı Mehmet Zengin'in şahsında tüm esnafımıza teşekkür ediyorum" dedi.
Yapılan konuşmaların ardından bilgisayar laboratuarının kurulmasına destek verenlere teşekkür plaketi verildi.