Gölbaşı Belediye Başkanı Abdulnasır Haşlak"ın Gölbaşı Cemal Gürsel Caddesi"nde kavga ederek esnaf Mecit Kantaroğlu"nu darp ettiği iddia edildi. Esnaf Kantaroğlu, karakola giderek Belediye Başkanı Haşlak hakkında şikayetçi oldu.

Ankara"nın Gölbaşı Belediyesi Başkanı Abdulnasır Haşlak"ın Cemal Gürsel Caddesi"nde kavga ettiği esnaf Mecit Kantaroğlu ANKA"ya yaptığı açıklamada, “Belediye başkanı Abdulnasır Haşlak ve yandaşları bana aniden saldırdı. Bu ifademi aynen Emniyet Müdürlüğü"nde verdim. Davamdan vazgeçmedim. Belediye Başkanı Haşlak"tan davacıyım” dedi.

-“'NEDEN EKMEĞİMLE OYNUYORSUN DEDİM', SALDIRDI”-

Kantaroğlu, Belediye Başkanı Haşlak"ı görünce “neden benim iş yerime durmadan ekip gönderip, haksız yere tutanak tutturup ekmeğimle oynuyorsun” diye sorduğunu daha sözü bitmeden ise Başkan Haşlak ve yanındaki kişilerin üzerine saldırdığını söyledi. Kantaroğlu, şu iddialarda bulundu:
“Başkan Haşlak suratıma yumruk atıp gazetenin içinde taşıdığı bıçak ile saldırdı. Yandaşları beni tuttuğu için darp edildim. Bu nedenle yüzümde morluk, elimde bıçak kesiği oldu. Darp edilmemi içime sindiremedim ve belediye başkanı da olsa kendisinden şikayetçi oldum. Belediye başkanlığından aldığı devletin ve milletin gücünü vatandaşa karşı şiddet olarak kullanıyor. Belediye Başkanı Haşlak"ı bu olaydan dolayı şiddetle kınıyor, adalete sığınıyor, kanunlarımızın gereğini yapacağına inanıyorum”
Gölbaşı esnafı Mecit Kantaroğlu, Belediye Başkanı Abdulnasır Haşlak hakkında kendisini darp ettiği iddiasıyla şikayetçi olurken, olay adli mercilere intikal etti.

Konu ile ilgili olarak Başkan Haşlak, ANKA muhabirinin ısrarlı aramalarına karşın yanıt vermedi.
ANKA