Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından, yeni çıkan yasalar ve kredi imkanlarıyla ilgili bağlı odalara yönelik olarak Kuşadası"nda bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.
Kuşadası Adakule Otel"de Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından gerçekleştirilen toplantıya, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hulusi Akşit ile birlikte bağlı 87 odanın başkanı, Aydın Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Mesut Gülgeç, GEKA (Güney Ege Kalkınma Ajansı), KOSGEB, Vergi Dairesi Başkanlığı, Sosyal Güvenlik Kurumu yetkilileri ile Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu eğitim ve muhasebe müdürlüğü çalışanları katıldı. İlgili kurum yetkilileri toplantıya katılan oda başkanlarına son çıkan yasalarla ilgili detaylı açıklamalarda bulunurken, GEKA ve KOSGEB yetkilileri de daha iyi şartlarda esnafın kredi alma imkanları konusunda bilgilendirme yaptı. Toplantıda ilgili kurum yetkilileri oda başkanlarından gelen soruları cevaplandırırken, Aydın Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Mesut Gülgeç de Aydın genelinde suç ve suç işleyenlere karşı yaptıkları mücadele konusunda oda başkanlarını bilgilendirdi.
Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hulusi Akşit, bağlı odaların başkanları ile ilgili kurumların yetkililerini bir araya getirdiklerini belirterek, “ Toplantıda değişen yasa ve yönetmeliklerle ilgili oda başkanlarımıza bilgilendirme yapıldı. Ayrıca, kredi konusunda da daha iyi şartlarda kredi alınma şartları ortaya konuldu ve karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu “ dedi.