Beyaz eşya sektöründe fonksiyonel ürünleriyle öne çıkan Indesit, Facebook üzerinden düzenlediği yarışmayla bir çifte Burcu Esmersoy’la birlikte Londra’da rüya gibi bir hafta sonu armağan edecek. Şanslı çift, 20 Ocak’ta dünyaca ünlü grup QUEEN’in “We Will Rock You” müzikalini Burcu Esmersoy’la birlikte seyredecek, 21 Ocak’ta ise Indesit’in resmi sponsorlarından biri olduğu Arsenal futbol takımının Manchester United’la Emirates Arena’da yapacağı maçı Esmersoy’la birlikte izleme fırsatı bulacak.

 

Facebook’ta 30 Farklı Sayfada 5 Milyon Gösterim

16 Aralık’ta başlayan ve Burcu Esmersoy hayranları tarafından yoğun bir ilgiliyle karşılanan yarışmanın Facebook sayfasına bugüne kadar 9 bine yakın kişi üye oldu. Sayfa 18 bin kişi tarafından ziyaret edildi ve 10 bine yakın kişi tarafından beğenildi. Ziyaretçilerin ortalama 4 dakika 22 saniye süresince ziyaret ettikleri sayfa toplam 73 bin 820 kez gösterildi. Yarışma Facebook’ta 30 farklı sayfada 5 milyon kez gösterildi ve 5 bin 389 kez tıklandı. Birbirinden renkli yorumlarla, yüzde 50’nin üzerinde etkileşimi olan sayfada, yarışmaya katılanların yaklaşık yüzde 70’ini erkekler oluşturdu. Yarışmaya en yoğun katılım 18-24 yaş gurubu arasından gerçekleşti.

Burcu’yu İkna Et, Londra Biletini Kap!

Yarışmaya katılmak için www.facebook.com/indesitturkiye adresini ziyaret ederek, kısa bir form doldurmak gerekiyor. Burcu Esmersoy ve bir Indesit yetkilisinden oluşacak jüri, “Burcu Esmersoy sizi niye Londra’ya Arsenal maçı izlemeye götürsün?” sorusuna en iyi yanıtı veren şanslı katılımcıyı seçecek.

 

13 Aralık’ta başlayan yarışma, bugün (6 Ocak Cuma günü) sona erecek. Verdiği yanıtla Burcu Esmersoy’u ikna eden bir katılımcı, birlikte gitmek istediği kişiyi de yanına alarak Londra’da muhteşem bir hafta sonu geçirecek.

 

Indesit’in Futbol Sponsorluğu Hakkında

Tüketicileriyle daha da yakın olmak amacıyla futbola yatırım yapmayı seçen Indesit, 2011-2012 sezonu için Avrupa’nın dört büyük takımı olan İngiltere’den Arsenal FC, İtalya’dan AC Milan, Fransa’dan Paris Saint-Germain ve Ukrayna’dan FC Shakhtar Donetsk takımlarıyla sponsorluk anlaşması imzaladı. Indesit, bu sponsorluk anlaşmasıyla başarılı bir şekilde faaliyet gösterdiği­ Avrupa pazarında markanın dinamik ve yenilikçi yönünü vurgulayacak bir iş birliğine imza atmış oldu. Firma, sponsor olunan dört takımın da Indesit’in “verimlilik, güvenilirlik ve fonksiyonellik” kavramlarından oluşan marka değerlerini tamamen desteklediğine inanıyor.