ABD'li deniz piyadesi Jebidiah James Stipe, eski sevgilisi adına internette "sert cinsel fantazileri olan bir erkek" arıyorum şeklinde ilan verdi. İlanın verilmesinden iki gün sonra, Stipe'ın eski kız arkadaşı sitede kendisi adına verilen mesajı fark ederek önce polise, ilanın kaldırılması için de site yönetimine başvurdu. Ancak, ilan siteden kaldırılmadan önce 26 yaşındaki Oliver McDowell adlı bir erkek, ilanla ilgili bilgileri almayı başarmıştı.

McDowell, elde ettiği numaradan ilanı veren kadın olduğunu zannettiği Stipe ile mesajlaşmaya başladı. Kadının eski sevgilisi Stipe, mesajlarında McDowell'a "aşağılanma, fiziksel ve cinsel taciz" içerikli seks fantezisi yaşamak istediğini belirtip eski kız arkadaşının oturduğu adresi verdi.

Los Angeles Times'ın haberine göre, eski sevgiliden aldığı adresi bulan adam, mesajlaştığı kişi olduğunu düşündüğü talihsiz kadının evine zorla girdi, sonra kadını bağlayarak ona tecavüz etti. Talihsiz kadının ifadesine göre, tecavüzcü, "sert cinsel fantezileri sana göstereceğim" diyerek kadını önce dövdü; sonra da tecavüz etti.

Zorla eve girip tecavüz eden 26 yaşındaki Oliver McDowell, birinci dereceden cinsel saldırı, adam kaçırma ve hırsızlık suçundan tutuklandı.Tuzağı kuran eski sevgili James Stipe de birinci dereceden cinsel saldırı suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi./milliyet