İzmir'in Karabağlar ilçesinde bir kişi, yolda yürürken karşılaştığı, doktor olan eski kız arkadaşı ve emekli öğretmen babasını bıçakla yaraladı.

Emekli öğretmen Cengiz Yılmaz (56) ve kızı Tuğba Yılmaz (26), Adnan Süvari Mahallesi 108/32 Sokak'ta yürürken, Tuğba'nın kısa süre önce ayrıldığı erkek arkadaşı M.B.B. ile karşılaştı.

M.B.B, bir süre baba ve kızıyla tartıştıktan sonra yanındaki bıçakla Tuğba Yılmaz'ı sol göğüs boşluğundan, kendisini engellemeye çalışan Cengiz Yılmaz'ı ise elinden yaraladı.

Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Cengiz Yılmaz ayakta tedavi edilirken, Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümünde çalıştığı öğrenilen doktor Tuğba Yılmaz ise ameliyatın ardından yoğun bakımda gözlem altına alındı.

Baba Cengiz Yılmaz, hastane önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, kızının bir süre birlikte olduğu zanlıdan evli olduğunu öğrenince ayrıldığını ileri sürerek, ayrıldıktan sonra kızını rahatsız ettiği gerekçesiyle zanlı M.B.B. hakkında suç duyurusunda bulunduğunu anlattı.

Olayın ardından kaçan zanlının yakalanması için başlatılan çalışma sürüyor.
.