Beren Saat-Bülent İnal ayrılığının altından Tuba Büyüküstün çıktı. Beren le birlikteyken de eski sevgilisine aşk mesajları gönderen İnal, "Tuba dan asla vazgeçmem. Yine birlikte olacağız" diyor.
GÜZEL oyuncu Beren Saat"le sevgilisi Bülent İnal"ın ayrılık öyküsü dizi olsa reyting rekoru kırardı.

İnal, eski sevgilisi Tuba Büyüküstün"den ayrıldıktan sonra Saat"le birlikte olmaya başladı. Ancak eski aşkı Büyüküstün"ü hiç unutmadı. İddiya göre Bülent İnal, Beren"le birlikteyken de Tuba"ya aşk mesajları göndermeye devam etti. Saat"le ilişkisi bittikten sonra, gazetelerde Tuba"nın da sevgilisi Sami Saydan"dan ayrıldığını okuyan İnal, soluğu Büyüküstün"ün oynadığı Asi dizisinin Antakya"daki setinde aldı.

YETER ARTIK KAFAMI KARIŞTIRMAYIN
KARŞISINDA eski sevgilisi Bülent İnal"ı gören Tuba Büyüküstün şoke oldu. İnal"ın ilan-ı aşkına ise, “Çıkan haberler doğru değil. Kusura bakma benim sevgilim var” diye olumsuz cevap verdi. Ancak bu cevap bile Bülent İnal"ı Tuba Büyüküstün"den vazgeçirmedi. Büyüküstün son olarak kendisini sürekli arayan İnal"a “Yeter! Sami de, sen de kafamı karıştırıyorsunuz” diye çıkıştı. Bülent İnal ise arkadaşlarına hâl⠓Tuba"dan vazgeçmem. Yine birlikte olacağız, göreceksiniz” diyor. HT