4 yıldır formasını giydiği Olympiakos takımıyla sözleşmesi sona eren İspanyol oyuncuyla yapılan ilk görüşme olumlu geçti!

Devler Ligi’nde ses getirecek bir takım kurmak için transfer çalışmalarına aralıksız devam eden Trabzonspor, defansı sağlama almak için temaslarını sürdürüyor.

Bordo-Mavili yöneticilerin, stoper mevkiine düşünülen Anele Ngcongca ve Jan Durica isimlerinin ardından İspanyol Raul Bravo ile ilgilendiği ortaya çıktı. Bir dönem dünyaca ünlü Real Madrid takımında da forma giyen ve burada yıldızı parlayan 30 yaşındaki futbolcu, 2007 yılında Yunanistan’ın Olympiakos takımına transfer olmuştu.

Yunan ekibine 4 yıllık imza atan Raul Bravo, 2009 yılında ülkesinin Numancia takımına kiralandıktan sonra tekrar Olympiakos’a geri döndü. Ancak 30 Haziran 2011 itibariyle Kırmızı-Beyazlı takımla sözleşmesi sone ercek ve boşta kalacak deneyimli defans için izleme komitesinin alınması yönünde rapor sunduğu ifade edildi.

1 HAFTA İÇİNDE NETLEŞECEK

Defansın ortasında ve sol bekte oynayabilen oyuncunun Yunanistan macerasından sonra yeni sezonda Şampiyonlar Ligi’nde oynayacak bir takımın formasını giymeye sıcak baktığı öğrenildi. Trabzonspor yönetiminin de bonservis maaliyeti bulunmayan İspanyol futbolcuyu kaçırmak istemediği için menajeriyle ve kendisiyle bir ön görüşme yaptığı belirtildi. Fiyat konusunda arada ufak pürüzlerin kaldığı öğrenilirken transferin 1 hafta içinde netleşeceği kaydedildi.

HTSPOR / Haluk AYYILDIZ