ESKİŞEHİR"de eski nişanlısının boğmaya çalışması sonucu bitkisel hayata giren 26 yaşındaki Banu Bozer, tedavi altına alındığı hastanede kurtarılamayarak öldü.
Büyükdere Mahallesi Sarımeşe Sokak"ta 25 Haziran 2009 tarihinde sabah saat 05.00 sıralarında meydana gelen olayda 37 yaşındaki Ali Servet Dayı, bir barda otururken arkadaşlarının doğum günü için eğlenmeye gelen eski nişanlısı Banu Bozer ile tartıştı. Ali Servet Dayı daha sonra Banu Bozer"in oturduğu birinci kattaki evine su borulardan tırmanıp mutfak penceresinden içeriye girdi. Yatak odasında Banu Bozer"in boğazını sıkan Ali Servet Dayı daha sonra polisi arayarak “Nişanlımı öldürdüm, tabancayla intihar edeceğim” dedi. Dayı, olay yerine gelen polisler tarafından ikna edilerek intiharından vazgeçirildi. Banu Bozer ise olay yerine gelen 112 ambulansında görevli sağlık ekibinin müdahalesi ile duran kalbi çalıştırılıp Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi"ne kaldırıldı. Bozer, tedavi altına alındığı hastanede bitkisel hayata girdi. Ali Servet Dayı da çıkarıldığı mahkmece tutuklanarak Eskişehir H Tipi Cezaevi"ne gönderildi.
ESOGÜ Hastanesi anestezi yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü 2"nci sınıf öğrencisi Banu Bozer dün saat 22.00'de kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Bozer"in solunum yetmezliği nedeniyle öldüğü belirtildi. DHA