İZMİR´de iki yıl nişanlı kaldıktan sonra kendisini terk eden hemşire S.S.´nin, barışma teklifini kabul etmediği için, çıplak görüntülerini internette "Fenerli Sibel" rumuzuyla yayınlayan S.İ. polisin operasyonuyla yakalandı. S.İ.´nin sözlü ifadesinde, nişanlısının çok güzel olduğunu, bu nedenle de ayrılığı kabullenemediğini söylediği öğrenildi.


Almanya'da yaşayan ancak sık sık İzmir´deki ailesinin yanına gelen 29 yaşındaki S.İ., 2005 yılında hemşirelik okulunda eğitim gören S.S.´yle tanıştı. S.İ., arkadaşlıklarının kısa sürede aşka dönüşmesi üzerine de S.S.´yle nişanlandı. Almanya´ya taşınma konusunda aralarında çıkan tartışmanın ardından da ikili, ilişkilerini bitirip nişanlarını bozdu.


BARIŞMA TEKLİFİNİ KABUL ETMEDİ


Nişanlısından ayrıldıktan sonra Almanya´ya giden S.İ., telefonla görüşmesini sürdürdüğü S.S.´yi barışmaya ikna edemedi. İzmir´de yüz yüze yaptıkları görüşmede de eski nişanlısını ikna edemeyen S.İ., zorla ikna planını devreye sokup S.S.´yi kendisiyle barışmaması halinde nişanlı oldukları dönemde birlikte olurken çektikleri görüntüleri internet üzerinden yayınlamakla tehdit etti.


RUMUZ "FENERLİ SİBEL"


Hemşirelik yaptığı bildirilen 19 yaşındaki S.S.´nin tehdide de aldırış etmemesi üzerine S.İ., eski nişanlısının görüntülerini bir internet sitesi üzerinden "Fenerli Sibel" rumuzuyla yayınladı.


İnternette hızla yayılan görüntülerinden haberdar olan S.S. ise, polise başvurarak şikâyetçi oldu.


Gasp Büro Amirliği ekiplerinin başlattığı soruşturmada, S.S."nin telefonda buluşmaya çağırdığı S.İ., düzenlenen operasyonla yakalandı. Gözaltına alınan ve emniyete götürülürken rahat tavırlarıyla dikkat çeken S.İ.´nin sözlü ifadesinde, nişanlısının çok güzel olduğunu, bu nedenle de ayrılığı kabullenemediğini söylediği öğrenildi. S.İ."nin işlemlerin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.