Tire İlçesi'nde yaklaşık bir ay önce tartıştığı kız arkadaşı S.B. (16) tarafından meyve bıçağıyla karnından yaralanan M.A., (21) dün akşam saatlerinde ilçedeki Tabakoğlu Parkı'nda pompalı tüfekle dehşet saçtı. M.A., bir süre önce kendisini terk eden kız arkadaşı S.B.'nin (16) Tabakoğlu Parkı'nda eski erkek arkadaşı O.Y. ve diğer arkadaşlarıyla birlikte oturduğunu öğrenince çılgına döndü. 

M.A., evlerinde bulunan ruhsatsız pompalı av tüfeğini alıp motosikletle parka gitti. Eski kız arkadaşı S.B.'yi gören M.A., iddiaya göre, 'Beni O.Y. için mi terk ettin' diye sordu. Bunun üzerine genç kız da O.Y. ile arasında bir ilişki olmadığını, yalnızca arkadaş olduklarını söyledi. Bu sözleri inandırıcı bulmayan öfkeli genç, pompalı tüfekle 4 el ateş açtı.

Karnından yaralanan S.B.'nin arkadaşları, durumu sağlık ekiplerine ve polise bildirdi. Ambulansla Tire Devlet Hastanesi'ne kaldırılan S.B., ilk müdahalenin ardından Ege Üniversitesi Hastanesi'ne sevkedildi. Genç kızın sağlık durumu ciddiyetini korurken, O.Y. ve arkadaşlarının, M.A.'yı elinde tüfekle görür görmez polisi aradıkları, ancak kısa sürede yaşanan olayın önlenemediği ileri sürüldü.

Olay yerinden motosikletiyle kaçan M.A., saklandığı evlerinde polis tarafından yakalandı. Gözaltına alınan zanlının emniyetteki ifadesinde S.B.'nin kendisini terk edip başka bir erkekle birlikte olmasını gururuna yediremediğini belirtip, 'Başkasıyla çıkmasını kendime yediremedim, yaşananlardan pişmanım. Böyle olmasını istemezdim' dediği öğrenildi. İşlemlerinin ardından adliyeye çıkarılan M.A., nöbetçi mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi. Tire'de yaşayan S.B.'nin İl Genel Meclis üyesi Fikret B.'nin kızı olduğu, ancak uzun süredir babasıyla görüşmediği, annesiyle birlikte ayrı bir evde yaşadığı öğrenildi.