Dehşet saçan koca ile birlikte 3 kişi yaralandı
 
İstanbul'da 15 yıl önce evlenen Tuğba Özbek (38) ile Şükrü Öksüzoğlu (42) şiddetli geçimsizlik nedeniyle bir yıl önce boşandı. Mahkeme çiftin 11 yaşındaki oğlu Buğra'nın velayetini anneye verdi. Tekstil atölyesi işleten kadın, boşandıktan bir süre sonra işe giderken eski eşi tarafından göğsünden bıçaklandı. Şükrü Öksüzoğlu tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Ancak iddiaya göre tehditlerinin ardı arkası kesilmedi. Geçen ay eski eşi tarafından sokakta silahla kovalanan Özbek taşınmaya karar verdi. Avcılar'da bir daire kiralayan Özbek, eşyaları toplamak için oğlunu da aynı mahalledeki babasının evine gönderdi. Tuğba Özbek'in taşınmasına yardımcı olmak için annesi Hayriye Özbek, dayısı Demir Ali Batmaz ve yanında çalışan Aysel Ferman da eve geldi. 
 
BENZİN BİDONUYLA GELDİ 
Eski eşinin taşınacağını duyunca çılgına dönen Şükrü Öksüzoğlu iki gündür yanında kalan oğluyla birlikte dün saat 05.30 sıralarında Özbek'in evine gitti. Elinde 5 kiloluk benzin bidonu bulunan Öksüzoğlu, "Oğlumuz anneannesini özlediği için bu saatte getirdim" diyerek kapıyı açtırdı. 3. kattaki daireye çıkan Öksüzoğlu, kapı açılır açılmaz benzini eski eşinin üzerine döküp elindeki çakmağı yaktı. Annesinin alevler içinde kaldığını gören Buğra, kurtarmak için annesine koştu. Annesine sarılan çocuğun vücudunu kısa sürede alevler kapladı. Birbirlerine sarılarak alev alev yanan anne-oğul, olay yerinde hayatını kaybetti. 
 
'BAŞKASININ OLAMAZSIN'
Yangında Tuğba Özbek'in annesi Hayriye Özbek ve dayısı Demir Ali Batmaz da yaralandı. Ağır yaralanan eski koca Şükrü Öksüzoğlu ile diğer yaralılar hastaneye kaldırıldı. Mahallede dehşet saçan eski kocaya tepki gösteren komşuları, "1 yıldır Şükrü Öksüzoğlu, Tuğba Hanım'ı tehdit ediyordu" dedi. (sabah)