Eski Bakan Kazım Dinç'in Yahya Kaptan Mahallesi Ahmet Yesevi Caddesi B-8-A Blok'ta bulunan dairesinin kapısı hırsızlar tarafından kırıldı. Eve giren hırsızlar eski Bakan Dinç'e ait 4 ruhsatlı tabanca ile 2 adet çok değerli saati çalarak kayıplara karıştı. Komşuları, Dinç'in evinin kapısının kırık olduğunu fark edince durumu hem Kazım Dinç'e, hem de polise bildirdiler. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, evin dış kapısının kırıldığını ve Bakan adına kayıtlı 4 adet ruhsatlı tabanca ile 2 adet değerli kol saatinin çalındığını belirledi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri evde inceleme yaparken, Olay Yeri İnceleme ekipleri de parmak izi çalışması yaptı. Evinde hırsızlık olayı meydana geldiğini öğrenen eski Bakan Kazım Dinç, saat 03.00 sıralarında Bekirpaşa Polis Merkezi'ne giderek hırsızlardan şikayetçi oldu.

Doğru Yol Partisi'nden 1991 seçimlerinde Kocaeli milletvekili seçilen Kazım Dinç, Tansu Çiller'in kurduğu hükümette 8 ay süreyle Sağlık Bakanlığı da yapmıştı.