Ünlü oyuncu Anne Hathaway, nişanlısı Adam Shulman ile evlilik hazırlıkları yaparken,İtalya'da hapse atılan eski sevgilisi Raffaello Follieri'nin hapisten çıktığını öğrendi.

Ünlü oyuncu Anne Hathaway (30), nişanlısı Adam Shulman ile evlilik hazırlıkları yaparken, hayatının en şoke edici haberlerinden birini aldı. Dolandırıcılık ve para aklama nedeniyle İtalya'da hapse atılan eski sevgilisi Raffaello Follieri'nin (34) hapisten çıktığını öğrendi.

Eski aşkı başına bela

2008 yılında sevgilisinin hapse girmesi nedeniyle zor anlar yaşayan Hathaway, imajını korumak için ayrılık kararı almıştı. Ancak o dönem gazetelere konuşan yıldızın arkadaşları; Hathaway'in büyük bir aşk acısı yaşadığını hatta psikolojik destek aldığını söylemişti. Follieri'yi unutmaya çalışan ünlü oyuncu; tam yeni bir hayata başlayacakken, eski aşkının serbest kalmasıyla şokta! Aklı karışan Hathaway'i menajerleri engellemeye çalışıyormuş! Yakınları, güzel oyuncunun aşk hayatını ve kariyerini mahvedebilecek bir adım atmasından endişeli! Hathaway bu arada ağır depresyonda!