Olay, bugün saat 05.00 sıralarında, Altındağ semti 4400 Sokak'taki bir ikamette meydana geldi. Döküm fabrikasında çalışan Ayhan A. (34), iddiaya göre sık sık tartıştığı eşi Şadiye A. (27) ile 9 gün önce yine tartışma yaşadı. Olayın ardından Şadiye A., ağabeyini arayıp 'Bu adam beni öldürecek, gelin beni kurtarın' diyerek yardım istedi. Ağabeyi kız kardeşini gelip evinden alarak babasının evine yerleştirdi. Bir süre sonra Ayhan A., eşi Şadiye A.'nın yanına gidip özür diledi ve eşini alıp evine götürdü.

BARIŞTIĞI GÜN ÖLDÜRDÜ
Barıştıkları günün gecesinde çift yine tartışmaya başladı. Sosyal paylaşım sitesi Facebook yüzünden çıktığı ileri sürülen kavga gittikçe daha büyüdü. İddiaya göre sinirlerine hakim olamayan Ayhan A., silahıyla Şadiye A.'ya 4 el ateş etti. Daha sonra apartmanın önüne çıkan Ayhan A., elinde silahıyla sigara içmeye başladı. Bu sırada silah seslerini duyan komşuları durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen polis, kapının önünde Ayhan A.'yı silahıyla bulurken yukarı çıktığında Şadiye A.'nın kanlar içerisindeki cansız bedenini buldu. Gözaltına alınıp Altındağ Polis Merkezi'ne götürülen Ayhan A.'nın ilk ifadesinde, "Beni aldattığı için öldürdüm" dediği öğrenildi.

5 ÇOCUĞU YAN ODADAYMIŞ
Olayın olduğu sırada çiftin en küçüğü 4 aylık en büyüğü ise 9 yaşında olan çocuklarının yan odada olduğu, tartışmaları ve silah seslerini duydukları öğrenildi. Büyük korku yaşayan çocuklardan en büyüğü annesinin öldüğünü öğrenirken diğer çocukların annelerinin ölümünden haberdar olmadığı öğrenildi. Şadiye A.'nın 14 yaşında ailesinin rızası olmadan Ayhan A.'yı sevdiği için kaçarak evlendiği öğrenildi.

Zanlı Ayhan A.'nın sağlık raporundan sonra sorgulanmak üzere Cinayet Büro Amirliği'ne götürüleceği öğrenilirken, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.