Olay, dün akşam saatlerinde Huzurevleri Mahallesi 77066 Sokak'taki Gizem Apartmanı'nda meydana geldi. Bir apartmanın 3'üncü katında oturan 4 yıllık evli Dudu ve Muhammet Ş. çifti arasında tartışma çıktı. Dudu Ş.'nin yan komşusunun doğum gününe gittiği gerekçesiyle çıkan tartışma kısa sürede büyüdü. Tartışma sırasında Muhammet Ş., iddiaya göre Dudu Ş.'yi itince üçüncü kat balkondan yola düştü. Beton zemine büyük bir gürültüyle çakılan Dudu Ş., ağır yaralandı. 

Yaralı Dudu Ş., çağrılan ambulansla kaldırıldığı Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'nde doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. 

'BABAM ANNEMİ BALKONDAN ATTI'
Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, çiftin 3 yaşındaki kızları N. Ş.,"Babam annemi aşağıya attı" deyince, Muhammet Ş. gözaltına alındı. 

Şimşek, kızının iddialarına karşın, "Kızım balkondan düşüyordu. Eşim, kızımızı kurtarmak isterken kendisi aşağıya düştü. Kızımın söylediklerine nasıl inanıyorlar. Ben eşimi öldürmedim. Onu çok seviyorum. Kızım daha 3 yaşında nasıl onun dediklerini inanırlar" dedi. 

Cinayet masası ekipleri tarafından gözaltına alınan ve emniyetteki sorgusunun ardından Muhammet Şimşek, "Kasten adam öldürmek" suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. 

Bu arada hayatını kaybeden genç kadının dedesi Rafet Göndüz de damatlarının böyle birşey yapacağına ihtimal vermediklerini belirterek, "Akşam torunun balkondan düştü dediler hastaneye gittik ama gittiğimizde torunum hayatını kaybetmişti. Bize torunum kızı balkondan düşerken kendisi tutmak istemiş ama onu kurtarıp kendisi düşmüş ölmüş böyle anlatıldı. Kocasının öldürdüğü söyleniyor ama ben buna inanmıyorum. Ancak torunum annesi bunları duyunca damattan şikayetçi oldu" dedi.