İZMİR'in Çiğli İlçesi'nde, oto tamircisi 30 yaşındaki Ş.C., kavga ettiği eşi bilgisayar şirketi sahibi 28 yaşındaki S.C.'yi boynuna ve sırtına değdirdiği elektro şok cihazıyla bayılttı. Genç kadın hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edilirken, evden çıkıp giden Ş.C.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı.
Olay, dün saat 19.00 sıralarında 8843/1 Sokak 2 numaradaki evde meydana geldi. Oto tamircisi Ş.C., aralarında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, saldırılardan korunmak amaçlı olarak üretilen elektro şok cihazını eşi S.C.'nin boynuna ve sırtına değdirip çalıştırdı. Acılar içinde yere yığılan S.C., gürültü ihbarı üzerine gelen polis ekipleri tarafından yerde baygın halde bulundu. Olay yerine gelen ambulansla Çiğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan genç kadın, tedavisi yapıldıktan sonra taburcu edildi.
Çiğli Polis Merkezi'ne giderek olayı anlatan S.C., eşinin, kendisinin istememesine rağmen bir müteahhitin 120 bin liralık borcuna kefil olduğunu, bu yüzden tartıştıklarını ve aralarında kavga çıktığını söyledi. Kocasının kendisini aldatmakla suçladığını da iddia eden S.C., “Ben asla böyle birşey yapmadım ama eşim bunu bahane ederek haklı çıkmaya çalışıyor. Ben ona kefil olduğu için kızdım” dediği öğrenildi. Polis, genç kadının şikayeti üzerine, olayın ardından bir otomobile binerek evden ayrılan Ş.Ç.'yi yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi.

MİLLİYET