1 Ekim"de hapisten çıkan Seki, “Bu dertleri başına Hüsnü açtı” diye aşkına karşı çıkan ekibini kovup, “Eşinden boşan, evlenelim” dediği Şenlendirici"ye döndü.

Deniz Seki, aşkının hasretinden prangalar eskitmiş! 218 gün hapis yattıktan sonra 1 Ekim"de tahliye olan Seki"nin Hüsnü Şenlendirici"ye döndüğü iddia ediliyor. Ünlü şarkıcının hapisten çıktıktan sonra ilk iş olarak basın danışmanı Ebru Sezgin ve orkestra üyeleriyle yollarını ayırmasının altında Şenlendirici"ye olan aşkının yattığı ortaya çıktı. Deniz Seki"nin, “Bu dertleri başına Hüsnü açtı" diyerek eski aşkına dönüş kararına itiraz eden ekibiyle yollarını ayırdığı söyleniyor.

Habertürk'te yer alan habere göre; Deniz Seki, yeniden bir araya gelmek için Hüsnü Şenlendirici"ye boşanma şartı koştu. Seki"nin, “Eşinden hemen boşan, evlenelim” şartı üzerine harekete geçen Hüsnü Şenlendirici, eşi Nazire Hanım"la boşanma konusunda anlaştı. 2 milyon dolar tazminat ve aylık 15 bin dolarlık nafaka isteyen Nazire Hanım, bir ev ile aylık 5 bin lira nafakaya “Tamam” dedi. Aralık ayında görülecek davadan sonra Nazire Hanım "dan boşanacak olan Şenlendirici ardından Seki"yle evlenecek.

Akşam