DHA muhabirini telefonla arayan Kübra Uyar Ağlayan, eşinin o gece barda başka kadınlara bakması nedeniyle tartıştıklarını belirtip, "Eşim başka kadınlara bakınca otele gitmek için oradan ayrıldım. O da vazgeçirmeye çalıştı. Evet şiddet uyguladı, ama dövmedi. Saçımdan sürükleyip tokatlamadı. Zaten sonra barıştık" dedi. İki yıllık evli olduklarını belirten genç kadın talihsiz gecenin ardından Bursa’ya döndüklerini yaşanılanların basına yansıması üzerine de boşanma aşamasına geldiklerini, ancak daha sonra barıştıklarını söyledi.
 
 
Bodrum İlçesi Gümbet Semti’nde geçen Pazartesi günü meydana gelen olayda, bir barda tartışmaya başlayan çift, tartışmasına caddede de devam etti. İnönü Caddesi’nde otele gitmeye çalışan genç kadını kolundan tutan tatilcinin uyguladığı şiddet, Hollandalı üniversite öğrencisi 23 yaşındaki Hallen Ostbergen’in objektiflerine yansıdı.
Olayın gazetelere yansıması üzerine DHA muhabirine telefonla ulaşan 24 yaşındaki Kübra Uyar Ağlayan, iki yıl önce evlendiği 25 yaşındaki Mustafa Ağlayan ile birlikte Bursa’dan 10 günlük tatil için Bodrum’a geldiklerini, yaşadıkları olay nedeniyle de tatillerini yarıda kesip Bursa’ya döndüklerini söyledi. Şiddet mağduru genç kadın yaşadıklarını şöyle anlattı:
 
"Eşimle diskoya gitmiştik, eğleniyorduk. Eşim bir ara turist kadınlara bakınca ben de dayanamadım, ’ne bakıyorsun’, dedim. O bakmaya devam edince de aramızda tartışma çıktı. Eşimi bırakıp diskodan çıktım ve otele dönüyordum. Ancak arkamdan gelip bana ’gidemezsin, nereye gidiyorsun’ diye bağırdı. Beni kolumdan tuttu çekti. Tekrar diskoya dönmemi istedi. Gitmemem için beni ikna etmeye çalışıyordu. İddia edildiği gibi beni saçlarımdan sürükleyip dışarı çıkarmadı. Evet şiddet uyguladı, ama dövmedi. Sadece kolumu büktü. Bu olayın yüzlerce kişinin ortasında yaşanmasından çok rahatsız ve üzgünüm. Otele gittikten sonra barıştık ama tatili yarıda kesip Bursa’ya döndük."
 
BOŞANMANIN EŞİĞİNDEN DÖNDÜK
 
Olayın basına yansımasının ardından Bursa’daki bir fabrikada elektronik teknisyeni olan eşi Mustafa Ağlayan’la boşanmanın eşiğine geldiklerini da belirten Kübra Uyar Ağlayan, ailesinin araya girmesiyle eşinin kararından vazgeçtiğini dile getirdi. Genç kadın, "Haber yayınlanınca eşim boşanma davası açacağını söyledi. Aileler araya girince de kararından vazgeçti. Ben eşimle çok mutluyum" diye konuştu.
 
BEN DE HATALIYIM
 
Bursa’da kuafaör olan Kübra Uyar Ağlayan, olayda kendisinin de kusurlu olduğunu söyledi, "Yani bu olayda benim de biraz suçum var. Ben de eşime kızlara baktı diye surat yaptım. Evet şiddet uyguladı, ama beni otele dönmekten vazgeçirmek için böyle davrandı. Ben öyle surat asmamalıydım. Eşimle aramızda bir anlaşmazlık oldu, yaşandı bitti. Eşim yanımda başka kızlara bakınca kendimden geçtim, keşke yapmasaydım" diye konuştu.
 
Eşi Mustafa Ağlayan ise konuyla ilgili her hangi bir açıklama yapmak istemedi.