İkili, o olaydan sonra ilk kez programın cumartesi günkü yayınında karşı karşıya geldi. Buzlar Altuğ"un yaptığı şakayla eridi.

Gelmeden önce avukatımı aradım

Cumartesi akşamı programa konuk olan Emre Altuğ, bir ara söz istedi ve yaşanan tatsızlığa değindi: “Ben Çağla"yı eleştirdiği programdan sonra Okan"ı aradım, ama telefonunu açmadı. Bunun üzerine bir röportajda "Telefonumu açmadığı için gördüğüm yerde Okan"a küfredeceğim" dedim. Ve gelmeden evvel avukatımı arayıp "Hangi küfrü edersem bana hakaret davası açamaz?" diye sordum. "Eşek dersen açmaz" dedi.” Bayülgen, bu sözlerin ardından “Yerim ben seni” diyerek Altuğ"a sarıldı.

Okan"a asla küfretmem

Buzların erimesinden sonra da sözlerine devam eden Altuğ, Bayülgen"e çok saygı duyduğunu, ona küfretmesinin söz konusu olamayacağını açıkladı. Ünlü şarkıcının “Benim Okan"a küfretmem diye bir şey söz konusu olamaz. Her şeyden evvel benim ustamdır. Özel bir adamdır, özel bir insandır. Ama benim telefonumu açmadığı için "eşek"tir. Çünkü ben sadece bir şey sormak için aramıştım” sözlerine Televizyongazetesi.com sitesinde de yer verildi.

Hürriyet