Adana'da iddiaya göre, biyolog Perihan Çalapkulu, eşinin pantolonunu yıkarken cebindeki paraları da yıkadı. Buna sinirlenen Çalapkulu, eşini saçından sürükleyip dövdü. Perihan Çalapkulu da babasını arayarak yardım istedi. Baba Bekir Çaylaklı, kızını almaya gittiğinde damadı Çalapkulu"yu, “Seni öldüreceğim, evini yakacağım” diye tehdit etti. Olay büyümeden önlendi. Ancak taraflar mahkemelik oldu. Adana 6. Sulh Ceza Mahkemesi"nde, eşini döven Gökay Çalapkulu hakkında “yaralama”, damadını tehdit ettiği öne sürülen Bekir Çaylaklı hakkında da “tehdit” suçundan dava açıldı. Yaklaşık bir yıldır süren dava karara bağlandı. Bekir Çaylaklı, savunmasında suçlamayı kabul etmedi. Damadının daha önce de kızını dövdüğünü belirten Çaylaklı, “Kendisine "Ne biçim insansın yine mi dövdün?" dedim. O da bana "O.. kızınızı ve p..inizi alıp gidin" diyerek hakaret etti” dedi.

DAMADA 3 BİN LİRA
Gökay Çalapkulu da suçlamayı kabul etmedi. Eşiyle tartıştıklarını ifade eden Çalapkulu, “Eşim telefonla ailesini aradı. Babası geldi. Bana bağırınca ben de çocuğumun yanında dayak yememek için karşılık verdim. Eşim araya girince yaralandı” diye konuştu. Eşinden dayak yediğini iddia eden Perihan Çalapkulu, “Para yıkandığı için beni hırsızlıkla suçlayıp hakaret etti. Eşim beni dövdüğü için yaralandım” diye ifade verdi. 3 bin lira para cezasına çarptırılan Gökay Çalapkulu, ayrıca 5 yıl denetimli serbestliğe tabi tutuldu.

KAYINBABAYA 5 AY
Bekir Çaylaklı ise tehdit suçundan 5 ay hapsemahkûmedilip, cezası hükmün açıklanmasının geriye bırakılmasına çevrildi. Çalapkulu çiftinin Adana 3. AileMahkemesi"ndeki boşanma davası ise sürüyor.

habertürk