Kuşadası'nda Uluslararası Gey ve Lezbiyen Seyahat Acenteleri Birliği'nin (IGLTA) düzenlediği uluslararası sempozyum sona erdi. Acente sahipleri, son gece Kervansaray'da Türk gecesini izledi ve dansöz oynattı.
25 yıl önce kurulan ve merkezi ABD'nin Miami kentinde bulunan IGLTA'ya bağlı 159 turizm şirketinin temsilcilerinin katıldığı sempozyum, 6 Ekim tarihinde Bodrum'da başlamıştı. Bodrum'da 2 gün süren toplantı ve gezilerin ardından Kuşadası'na gelen acente temsilcileri, burada da çok sıcak ilgiyle karşılaştı. Kuşadası Kısmet Otel'de 2 gün süren toplantıların ardından Kuşadası'nın tarihi ve turistik yerleri ile Efes Antik Kenti, Meryemana Evi, Saint Jean Kilisesi, Efes Müzesi ve Pamukkale'yi de gezen ve
aralarında IGLTA Dünya Başkanı Tom Nibbio'nun da bulunduğu seyahat acentesi temsilcileri, Kuşadası'ndaki son gecelerinde Tarihi Öküz Mehmet Paşa Kervansarayı'nda Türk gecesini izledi.
IGLTA İzmir Temsilcisi ve Tur&Tur Seyanat Acentesi'nin sahibi Yusuf Savat'ın rehberlik ettiği temsilciler, son 2 gün ise İstanbul'a turistik amaçlı bir gezi gerçekleştirecek.